cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Usb ve şarj sorunu

(Topic created on: 03-04-2025 05:15 PM)
159 Views
ardayvz94
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefona surekli usb takıldı çıkarıldı bildirimi geliyor ve şarja taktığımda ise şarj cihazı bağlantınız kontrol edin uyarısı veriyor adaptör ve kablo orjinal başka telefonada şarja taktım kabloda hiçbir sorun yok şarj girişindede herhangi bi sorun yok şarja taktığımda 7 8 saat de doluyor hizli şarj acik olmasına rağmen herhangi bi hasar almadı LUTFEN CEVAP VERIN 

image
Uyari bu ve ayrica surekli usb takıldı çıkarıldı bildirimi

9 Comments
Turan_Tosun
Active Level 4
Galaxy A
Kullandığın kablonun iki ucuda type C mi hocam
0 Likes
ardayvz94
Active Level 1
Galaxy A
Usb - type C
0 Likes
Turan_Tosun
Active Level 4
Galaxy A
Hocam bazı telefonlar type C - Type C kabloları destekiyor
0 Likes
ardayvz94
Active Level 1
Galaxy A
Hayır telefonum a04s ve düne kadar mukkemel şarj oluyodu bu sabah taktım o resimde gördüğün sorun ortaya çıktı araştırdım çoğu kişide varmis ama çözüm bulan yok şu an telefon şarjda şarj oluyor ama şarj arttıkça tahmini şarj süresi artıyor anlamadim
0 Likes
Turan_Tosun
Active Level 4
Galaxy A
Hocam şarj adaptör Watt kapasitesi o zaman az geliyor olabilir sizin telefon 15 W şarj adaptörlerini destekliyor
0 Likes
ardayvz94
Active Level 1
Galaxy A
Hayir direkt olarak kutudan çıkan adaptör ve bu güne kadar 0 dan 100 e max 2 saat te çıkıyordu hızlı şarjla şu an şarjda ama yüksek ihtimal şu an en az 3.5 4 saat sürer ve çoğu kişi aynı sorunu yazmis anlamadim telefona test yaptım tek sorun cikti o da bu resim1741103966459.jpg
0 Likes
ardayvz94
Active Level 1
Galaxy A
@Turan_Tosun
maldiniiUFUK
Active Level 4
Galaxy A
Batarya ile ilgili bir problem vardır o zaman.🙃
0 Likes
ardayvz94
Active Level 1
Galaxy A
Telefonun garantisi var ve büyük ihtimalle benden kaynaklı bi sorun deil sizce batarya degisirlermi
0 Likes