cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Usb bağlayıcı takıldı/çıkarıldı !

(Topic created on: 10-15-2024 01:11 PM)
264 Views
furk4n
Active Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba, telefonumda çok büyük bir sorun yaşıyorum, çevrimiçi olarak da gördüğüm üzere birçok kişi de aynı sorunla karşılaşıyor. USB Bağlantısı Bağlandı/Bağlantısı Kesildi diyen, sürekli sessiz bir bildirim alıyorum. Ve bu bildirim Android sisteminin bildirimi olduğu için telefon kapanmıyor. Bir A11 telefonum var ve bu 3 gündür devam ediyor.

Başka birçok kişinin de bu sorunla karşılaştığını gördüm. Önerilen çözümlerin çoğunu denedim ama nafile. İşte bu sorunu çözmek için yaptığım şeylerin bir listesi:

- Telefonumun pilini %0'a kadar boşalttım ve ardından orijinal pil şarj cihazım ve TYPE C kablomla %100'e kadar tam şarj ettim.
- USB Ayarlarının önbelleğini ve verilerini temizledim
- Android Sisteminin önbelleğini temizledim
- Güvenli modda başlattım ve USB ayarlarının önbelleğini temizledim
- Ana sıfırlama -
Kurtarma modunda önbellek bölümünü sildim -
Önceki aygıt yazılımına geri döndüm -
USB portunu **bleep** bir kürdanla temizledim
- Telefonu 20 saat pirinçte beklettim ve hatta saç kurutma makinesi kullandım
- Geliştirici modunu etkinleştirdim ve USB varsayılan bağlantısını yalnızca telefon şarjı olarak değiştirdim

Bunların hepsini denedim ama nafile. Sorun hala devam ediyor. USB portunu değiştirdikten sonra bile sorunun daha sonra tekrar ortaya çıktığını duydum. Yani, o zaman bu bir donanım sorunu değil!

Lütfen yardım edin...
14 Comments
furk4n
Active Level 5
Galaxy A
Bu da resimleri1728981814042.jpg1728981814110.jpg
0 Likes
senufuk6
Active Level 3
Galaxy A
Benim eski telefonu. A51 de oluyordu telefonu yeniden başlatınca gidiyor genelde yansanayi şarj ve bilgisayara gibi çihaza takınca sorun çıkarıyordu bende
furk4n
Active Level 5
Galaxy A
Kaç kere yeniden başlattım düzelmedi. Şarjdayken ywniden başlatınca gidiyor şarjdan çekince yine başlıyor nası bişey anlamadım.
0 Likes
Galaxy A
Şunu da kontrol edin Geliştirici seçenekleri - varsayılan Usb bağlantısı - usb bağlanma Seçiliyse değiştirin 1728984210606.jpg
furk4n
Active Level 5
Galaxy A
Sadece telefonu şarj etme yaptım sonra telefonu yeniden başlattım yine de düzelmedi.
0 Likes
Galaxy A
O zaman bildirim ayarlarından bildirimleri engelleyin
furk4n
Active Level 5
Galaxy A
Keşke yapabilsem android sisteminin bildirimi olduğu için engellenmiyor.
0 Likes
Galaxy A
Anladım Demekki yazılımsal bir sorun Bug olmuş Telefonu Kaspersky virüs programıyla taratın Hard resetle sıfırlamayı deneyin Düzelmezse 444 77 11 müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan erişimle cihazınızın incelenmesini sağlayın
furk4n
Active Level 5
Galaxy A
Tamamdır teşekkürler
0 Likes