cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

UYGULAMA GÜNCELLEME SORUNU!!!

(Topic created on: 03-25-2021 05:59 PM)
893 Views
halilkaymazA51
Active Level 4
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar uygulama güncelleme algoritmasını bilen varsa anlatabilir mi? Mesela bir uygulama güncellendikten sonra eski sürümü siliniyor mu ? Neden sürekli uygulama güncellemesi gönderiliyor? Birde google playe girdiğimde arayüz aşırı derecede kasıyor.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba uygulama güncellemesi yüklü olan uygulamanın üstüne yüklenir. Genelde her gün birkaç güncelleme gelir ve güncelleme denetleme yaparken kasma yapabilir. Uzun süredir güncelleme yapılmadığı için çok güncelleme var.

View solution in context

12 Comments
Gezgin23
Active Level 8
Galaxy A
Eski sürümün üzerine kurulur silinmez yani, güncellemeler yenilik getirir bu yüzden yapılmalıdır 👍
Galaxy A
Kanka her gün geliyor güncelleme bıktım telefonda yer kalmadı
Gezgin23
Active Level 8
Galaxy A
Çok fazla uygulama yüklü sanırım, normal bence
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Piyasaya hergün cihaz sürülüyor.yada arayüzler android sistemler surekli güncelleniyor.uygulama geliştiricisi programa hatalar sikayetler yada talepler doğrultusunda ek yama oluşturup yayınlar.geliştirici uygulamaya bir çok özellik getirebiliyor kullanıcıdan gelen geri bildirim sayesinde
Galaxy A
Anladım Hocam teşekkürler
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba uygulama güncellemesi yüklü olan uygulamanın üstüne yüklenir. Genelde her gün birkaç güncelleme gelir ve güncelleme denetleme yaparken kasma yapabilir. Uzun süredir güncelleme yapılmadığı için çok güncelleme var.
Galaxy A
Anladım Hocam teşekkürler
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim 😊
Galaxy A
Her gün güncelleme geliyorsa önemli bi özellik eklendiğini yazmadıktan sonra ve telefonda sıkıntı yoksa güncelleme yapma Ben öyle yapıyorum Bende 70 80 güncelleme duruyor hiç bi zararı yok