Original topic:

Uİ 8 görüşmeyi yazıya döken uygulama

(Topic created on: 10-07-2025 11:31 AM)
346 Views
KEMSA
Expert Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar ui 8 ile birlikte gelen telefondaki konuşmaları ekranda yazıya döken uygulamada türkçe dil desteğini göremedim çünkü seçeneklerde Türkçe dil desteği yok ve ben bu yeni uygulamayı aramalarda denedim uygulamasınıda bu seçeneği yönlendirdiği galakxi stordan indirdim, seçeneklerde Türkçe dil desteği olmadığı için konuşulanları saçma sapan anlaşılmayan bir İngilizceye çevirerek ve farklı kelimeler ve isimler ilave ederek acayip metinler ortaya çıkartıyor. 

Ben de böyle bu uygulamayı deneyen arkadaşlar var mı? Yoka ben mi bir yerlerde yanlış yapıyorum? bilen varsa lütfen bana bilgi verebilir mi teşekkür ederim.
19 Comments
gökleryakin
Active Level 5
Galaxy A
s serisinde konuşmayı ekranda yazıya dökme
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Gördüğün gibi a serisinde de var ama Türkçe yok. Sadece s serisine verdiler
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
İşte bu sorun bu Samsung S serisine bir çift ayakkabı veriyor a serisine ayakkabının tekini veriyor bu kadar saçma bir yazılım bu kadar saçma bir uygulama bu kadar saçma bir yazılım politikası olamaz.
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Samsung hep böyle yapıyor standart bir yazılım sistemi yok kafalarına göre takılıyorlar işte Samsung marka telefon aldım ama telefonun özelliklerinden faydalanma faydalanabilme gibi bir seçeneğim yok, ismi telefon demek ki telefon olarak kullanacağız sadece iletişim için başka bir işe yaramaz neyse yenisini alana kadar şimdilik en iyisi bu gibi başka yapacak bir şey yok ama bütün hedefim şu bir gün bir manava gidip güzel bir elma alacağım.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
👏tebrik ederim imzamı atarım dediklerinize. Buradakilere anlatmak istediğim de bu. Samsung sadece Türkiyede fiyat politikasindan dolayı tercih ediliyordu o da bitti honor xiaomi ile birlikte. Şimdi üst segmentte de bazı eksikliklerden dolayı geride kalıyor ama bunu samboyculara anlatamıyorum. Sen yazılımı başkasından aldığın sürece, kendi yazılımını üreten biriyle kıyas yapma şansın yok. İsterse taş gibi donanım olsun.
thatS25
Expert Level 3
Galaxy A
Bu mu dediginiz?1759829041428.jpg1759829041435.jpg
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Evet bu
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Ben de böyle çıkıyor A341759829200660.jpg
thatS25
Expert Level 3
Galaxy A
Vay be.A serisinde demekki daha Türkçe pakedi hazırlamamışlar.Ayıp cidden.

Çok süreceğini sanmıyorum A serisine de dil paketi gelecektir
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
A serisinde o seçenekler yok