Original topic:

Uİ 8 görüşmeyi yazıya döken uygulama

(Topic created on: 10-07-2025 11:31 AM)
285 Views
KEMSA
Expert Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar ui 8 ile birlikte gelen telefondaki konuşmaları ekranda yazıya döken uygulamada türkçe dil desteğini göremedim çünkü seçeneklerde Türkçe dil desteği yok ve ben bu yeni uygulamayı aramalarda denedim uygulamasınıda bu seçeneği yönlendirdiği galakxi stordan indirdim, seçeneklerde Türkçe dil desteği olmadığı için konuşulanları saçma sapan anlaşılmayan bir İngilizceye çevirerek ve farklı kelimeler ve isimler ilave ederek acayip metinler ortaya çıkartıyor. 

Ben de böyle bu uygulamayı deneyen arkadaşlar var mı? Yoka ben mi bir yerlerde yanlış yapıyorum? bilen varsa lütfen bana bilgi verebilir mi teşekkür ederim.
19 Comments
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy A
Ben de çok istiyorum ama ben de böyle bir uygulama var mı bilmiyorum
gökleryakin
Active Level 5
Galaxy A
buraya basınca yazı oluşmaya baslıyor1759826201955.jpg
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy A
Cihat ne
gökleryakin
Active Level 5
Galaxy A
şu an için telefonda birisiyle görüşmediğim için ayarlara bakamıyorum ama bendeki yazılar türkçe çıkıyor ayarlarda türkçe desteği olması lazım
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Hocam maalesef ben görüşme seçeneklerindeki yukarıdaki üç noktaya dokunduğum zaman bu yeni gelen uygulamayı yazıya dökme uygulamasını buldum onun üzerine de basınca beni Galaxy store'a yönlendirdi oradan bir uygulama indirtti 200 megabaytlık bir uygulama o bittikten sonra da denemek istedim denedim ama maalesef yazı çok saçma sapan çıktı ve Türkçe dil desteği kesinlikle çıkmadı bende.
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Hatta bu uygulamanın ismi neyse onu unuttum bulsam onu da kaldıracağım ama ismi hatırımdan gitti
gökleryakin
Active Level 5
Galaxy A
cihat?
ErenG09
Active Level 10
Galaxy A
A serisinde yok S serisinde var sadece Türkçe
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Bu konuşmayı kaydetme yani kısacası yazıya dökme seçeneğimi yok yoksa Türkçe dil desteği mi yok a serisinde