cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Touchwiz Dönemi

(Topic created on: 03-06-2025 01:45 AM)
255 Views
mş
Active Level 8
Options
Galaxy A

Açıkçası onca sürüm geçmesine ve genç olmama rağmen galaxy Touchwiz dönemlerini özlüyorum hem tablet hem samsung telefonda demeyimlemiştim note 3 ve Galaxy tab2. Gelin bir Touchwiz dönemine bakalım:

1)Touchwiz de çok daha fazla tema ve simge oaketi vardı, çok iyi tabletimde dokunsal geri bildirime duyarlı hsreketli duvar kağıdı vardı

2)Dinamik ve Hareketli Duvar Kağıdı

3)Daha Özgür Widget Çeşitliliği

4)Kilit Açma Efektleri

5)Bildirim Çubuğu ve Hızlı Ayarlar

Özellikle Samsung un tasarımsal konularda geri kaldığını düşünüyorum gerek Apple kullanan gerekse Xiaomi kullanan arkadaşlarımı görünce. Özellikle bazı eski özelliklerin kaldırılması ve Apple ın bunu yenilik diye getirmesi.Siz ne düşünüyorsunuz?

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
RockCharT
Active Level 7
Galaxy A
Touchwiz güzeldi ama hantaldı bazı konularda performansı eleştiriliyordu. Eski Galaxy S zamanlarından beridir hatırlarım. Hatta bada zamanında da vardı işlevselliği fena değildi zamanla Samsung Experince daha sonra da işte OneUI oldu.

View solution in context

Solution
Galaxy A
Samsung'u bana sevdiren arayüzdür. Eski günler çok güzeldi

View solution in context

Solution
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy A
S4 Mini'de kullandığım Touchwiz'i hatırlattın bana hocam. O dönem için harika cihazlardı🥲

View solution in context

Solution
KrDdS23
Active Level 7
Galaxy A
Sevmezdim hiç. Nova Launcher yüklediğimde telefon daha hızlı olurdu, yine arayüz de daha güzelleşirdi

View solution in context

Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Tab 3 Lite, Grand Prime, S4 gibi cihazlarımda kullanıyordum. Özlenen günler

View solution in context

9 Comments
Solution
RockCharT
Active Level 7
Galaxy A
Touchwiz güzeldi ama hantaldı bazı konularda performansı eleştiriliyordu. Eski Galaxy S zamanlarından beridir hatırlarım. Hatta bada zamanında da vardı işlevselliği fena değildi zamanla Samsung Experince daha sonra da işte OneUI oldu.
mş
Active Level 8
Galaxy A
Doğrudur, bunu bende duymuştum diğer insnalardan ama Samsung tasarım konusinda geri kalıyor mesela arkadaşın telefonunda birden fazla kilit ekranındakinden istedigini secip o an onun kalmasını sağlayabiliyorsun ya da hyper os duvar kağıdı mesela
RockCharT
Active Level 7
Galaxy A
Çinliler bu konuda daha iyiler tasarım olarak daha göze hitap eden noktaları var. Samsung da fena değil Good Lock da buna katkı sağlıyor ama OneUI 7 ile belki sonraki sürümlerde bu değişebilir bilemeyiz.
mş
Active Level 8
Galaxy A
good lock taki bazı özellikler türkiye gibi bazı bölgelerde kullanımda değil maalesef, Çinli üreticiler de genel olarak pek hoşuma gitmeselerde bazı konularda gidiyorlar, açıkçası böyle bir forum var müşteriler olarak istediklerimizi belirtmeliyiz
0 Likes
Solution
Galaxy A
Samsung'u bana sevdiren arayüzdür. Eski günler çok güzeldi
mş
Active Level 8
Galaxy A
google ve android camiasında şuan aynı sorun var tekelleşmeden mi kaynaklanıyor bilmiyorum
Solution
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy A
S4 Mini'de kullandığım Touchwiz'i hatırlattın bana hocam. O dönem için harika cihazlardı🥲
Solution
KrDdS23
Active Level 7
Galaxy A
Sevmezdim hiç. Nova Launcher yüklediğimde telefon daha hızlı olurdu, yine arayüz de daha güzelleşirdi
Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Tab 3 Lite, Grand Prime, S4 gibi cihazlarımda kullanıyordum. Özlenen günler