cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Toplam pil süresi hakk.

(Topic created on: a month ago)
155 Views
KEMSA
Active Level 9
Options
Galaxy A

image

Merhaba arkadaşlar, 
Ben telefonumu yaklaşık 2 ila 2,5 gün arası şarj ediyorum ama her gece saat 00.00'dan sonra dijital sağlık pil sayacı sıfırlıyor veya gün ortasında pilim bittiği zaman tekrar şarja takıyorum ve şarj sonrası kullanım süresi kaldığı yerden devam ediyor aslında pili şarj sonrası sayaç sıfırlasa ve günleri atlayarak pil bittiği andaki kullanım süresini verse daha iyi olmaz mı?.
Ben gün ortasında telefonumu şarj ederken kullanım süresinin ekran görüntüsünü aldıktan sonra üzerine gelen kullanım süresini hesaplayarak ve sonra kalan günleri hesaplayarak pil süresini hesaplıyorum biraz zahmetli oluyor ama dediğim gibi şarj sonrası kullanım süresini resetleyerek son kullanıma kadar olan pil süresini göstermesi mutlaka daha iyi olacaktır, modların bu mesajımı dikkate alarak bir değişiklik sürecine gidilmesini ve bunun ARGE ye bildirilmesi daha iyi olacaktır diye düşünüyorum siz ne dersiniz. Ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi süreleri toplayarak hesaplıyorum şarj süresini,
Acaba ben mi kullanmayı bilmiyorum böyle bir uygulama var mı telefonumuzun dijital sağlık bölümünde. 
Saygılarımla iyi hafta sonları dileklerimle.💐

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
nurylmzA34
Expert Level 3
Galaxy A
Burası son şarjdan sonra gösteriyor abi ben burayı kullanıyorum digeri karışık dediginiz gibi

View solution in context

6 Comments
nurylmzA34
Expert Level 3
Galaxy A
Buradan degilde cihaz bakımındaki son şarj durumundan baksan abi çünki orda ki dediginiz gibi oluyo yani benim a34de öyle
0 Likes
KEMSA
Active Level 9
Galaxy A
Üstadım tekrar merhaba,
Ekleyeceğim fotoğrafta bana anlatmak istediğinizi buldum ama gerçekten son şarjdan bu yana olanı mı gösteriyor yoksa gün içinde kullanılan sürenin üzerine ekleyerek mi gösteriyor? Tekrar teşekkür ediyorum emeğinize zihninize sağlık.
Saygılarımla.1726303489471.jpg
Solution
nurylmzA34
Expert Level 3
Galaxy A
Burası son şarjdan sonra gösteriyor abi ben burayı kullanıyorum digeri karışık dediginiz gibi
KEMSA
Active Level 9
Galaxy A
Bunun yanında ekrandaki fotoğrafta da görebilirsiniz Chrome çok ama çok şarj harcıyor, Samsung internete geçtim orada ana sayfa seçeneği olarak Google var Google'ı seçersem yine pil yiyecek mi yoksa Samsung browser üzerinden mi Google'ı seçerek kullanıyor lütfen beni bilgilendirir misiniz.
nurylmzA34
Expert Level 3
Galaxy A
Chrome uygulamasını kısıtlayabilrsiniz ben genelinde google kullanıyorum yada kullanmadıgınız uygulamalrı uyku moduna da alabilrisiniz
0 Likes
KEMSA
Active Level 9
Galaxy A
Merhaba ilgi ve alakanıza sonsuz teşekkürler,şimdi deneyeceğim hemen ve size bilgi vereceğim 🙏