Original topic:

Telefonunuzu nasıl şarz adiyorsunuz ?

(Topic created on: 08-04-2025 07:15 PM)
330 Views
eypotr
Active Level 5
Options
Galaxy A

Merhabalar arkadaşlar ben genelde telefonumu gece 22.00 civarı takar %100 e kadar doldururum eğer ertesi gün fazla kullandıysam yetmediyse %80 moduna alıp o kadar doldururum sizce yaptığımda bir sorun var mı ? Siz ne yapıyorsunuz ? Hayırlı günleriniz olsun.

29 Comments
starryblack
Active Level 9
Galaxy A
Biz genelde sarj ediyoruz
Galaxy A
😂
Galaxy A
😂😂
SekoBşqan
Active Level 6
Galaxy A
Cevabında teknik hiçbir şey yok sadece laf olsun diye yazmışsın Şarj etmek zaten mesele değil batarya sağlığına dikkat etmekten bahsediyoruz Ama belli ki senin için konu fazla teknik gelmiş olabilir Olabilir, herkes her şeyi bilecek diye bir şey yok brom.
0 Likes
starryblack
Active Level 9
Galaxy A
Brom,buraya geldiysen yazim kurallarina dikkat edecen az dmi,cok bise istemiyoruz ki bu konuyu acan arkadas bile bise dememis.bi bilgin sensin zaten.her zaman derim ck bilenle bk bilen.sen bol bol teknik bilgi verirsin bro,hadi eyw
Edit.konuyu acan arkadas bile senin kadar icerlememis,he deyip gecmis
SekoBşqan
Active Level 6
Galaxy A
Bro dedin ama bro’lukta saygı da olur hani Bilgiyi paylaşırım ama dil bilgisi polisi değilim Bu arada “bk bilen” gibi cümlelerle yazım kuralı öğretilmez, küçük bir not bırakayım sana da 😉
starryblack
Active Level 9
Galaxy A
Eyv kardes,yazim kurallari benim gibi cahillere kalmadi haklisin.bk bilen benim.ulkede herkes ego manyagi yahu
0 Likes
SekoBşqan
Active Level 6
Galaxy A
Senin tarzın biraz goygoya kaçıyor saygı çerçevesinde kaldığı sürece sorun yok ama bk bilen ego manyağı gibi ifadelerle kimseyi küçümseyerek mizah yapılmaz Ben bilgi paylaşmaya çalışıyorum herkesin tarzı farklı Laf yarışına girmem işin teknik kısmındayım
0 Likes
starryblack
Active Level 9
Galaxy A
U right this bru:)
0 Likes