cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonun navigasyon tuşları hakkında..

(Topic created on: 02-16-2024 03:29 PM)
597 Views
KEMSA
Expert Level 1
Options
Galaxy A
Merhaba,
Daha önceden kullandığım Xiaomi telefonun navigasyon tuşlarında bazı özellikler vardı ve bu tuşları özelleştirilebiliyordum ,örneğin ana ekran tuşuna basınca ekran görüntüsü alabiliyordum, geri tuşuna basılı tutunca ekranı ikiye bölüyordum ,güç tuşuna basınca flaşı kapatabiliyordum(bu arada flaşı açınca kullandıktan sonra nasıl kapatabilirim yine açtığım yerden mi yoksa başka yer var mı) ,yine güç tuşuna basınca çağrı sonlandırıyordum, Samsung A 34 telefonumu kullanırken bu özellikleri tabii ki yine arıyorum çok araştırdım telefonun menülerinde gezindim böyle bir özelliğe rastlayamadım bu konuda bildiğiniz bir şey var mı? veya bu konuyla ilgili olarak yardımcı olabilecek üçüncü parti bir program var mı?.Bu konuda bana bilgi verebilir misiniz düşüncelerinizi ve fikirlerinizi iletirseniz sevinirim.
Saygılarımla.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung'un "One Hand Operation+" uygulamasını bir denemenizi öneririm. Sağ/sol düz, yukarı/aşağı çapraz kaydırma hareketleri ve bu kaydırma hareketlerinin ne tür eylem yapacağını istediğiniz gibi belirleyebiliyorsunuz.

View solution in context

25 Comments
Galaxy A
Good lock ile ozelestirebilirsiniz
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
Merhaba,
"Google lock" duymuş gibiyim sanki ismini ,ama arayıp bakacağım indireceğim e sonucu burada paylaşacağım ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim hoşça kalın.
0 Likes
Galaxy A
Pardon good lock olacak
0 Likes
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
Ok🙏
0 Likes
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
Tekrar merhaba,
Tavsiye ettiğiniz uygulama sadece kilit ekranında iş görüyor burada benim yapmak istediklerimin içinde sadece kilit ekranını sağa sola kaydırarak müzik duvar kağıdı flash kamera açma kapama gibi uygulamalara yer veriyor benim istediğim telefonun kilit tekrar açıldıktan sonra yapmak istediklerimle ilgili yani kısaca tekrar bahsedeyim aşağıdaki navigasyon tuşlarına özellikler yükleyerek kullanmak güç tuşuna özellikler yükleyerek kullanmak maalesef bu program benim işime yaramıyor ilgi ve alakanıza çok teşekkür ediyorum hoşça kalın.
0 Likes
Galaxy A
Merhabalar good locktan bunu bulun oradan ozelestirebilirsiniz1708087822128.jpg
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
Ben bulamadım belki tekrar deneyeceğim.🙏
0 Likes
KEMSA
Expert Level 1
Galaxy A
Merhaba bu uygulamayı play store den fine lock diye bir uygulamanın içinde buldum indirdim kurdum fakat uygulama ikonu masa üzerine çıkmadı aynı zamanda açılmadı bütün menülere girdim fakat bu uygulamayı açamadım onun için şu an için daha fazla uğraşmayı düşünmüyorum telefonumun pili bitti saatlerdir açığım 😂
0 Likes
Galaxy A
Telefon modelininiz ne acaba?
0 Likes