Original topic:

Telefonun modelini öğrenme

(Topic created on: 10-30-2025 10:26 AM)
271 Views
Özkanatt
Active Level 4
Options
Galaxy A

Herkese merhaba members ailesi. Cihazım A72 uzun süredir şubat güncellemesindeydi ve güncelleme almıyordu. Ancak yakın zamanda daha güncelleme aldığını öğrendim. Bende telefonu bilgisyara bağladığımdaki gözüken model numarasını Samfw adlı bir siteye yazıp bana gelmeyen güncellemeyi kurmayı başardım. Ancak sorun şu ki, artık Telefonumun hakkında kısmında A72 yerine A52 yazıyor. Acaba yanlış mı sürüm yükledim? Yada telefonum aslında en başından beri A52'miydi? İnternete bakabilirsiniz İki cihaz arasında görüntü ve özellik olarak **bleep** yok sadece işlemci farklı ama ikinci el olarak satılırken bana Bu cihazın A72 olduğu söylenmişti. Durumu hala anlamış değilim cihazımın hangisi olduğunu nasıl anlarım?

19 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İlk başta A72 yazıyorsa A72'dir.
Özkanatt
Active Level 4
Galaxy A
Ama hocam sıfırladıktan sonra şimdi de böyle yazıyor anlamadım gitti. Önceki halinin ekran görüntüsünü çekmedim ama product name kısmında A72 yazıyordu1761809612328.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Peki, telefonunuzun ekran boyutu nedir?
Özkanatt
Active Level 4
Galaxy A
Onu bilmiyorum ki hocam, nasıl ölçebilirim ?
Ramocann
Active Level 6
Galaxy A
Hocam en başta a72'nin ekranı daha büyük, 6.7 inc. A52 6.5 inc. Bunun dışında, a72de makro çekim yok, a52de var. A72de telephoto kamera 30x zoom var, a52de yok. Bunları kontrol edin
Özkanatt
Active Level 4
Galaxy A
Hocam telefonumda Makro var ve max 10 kat zoom yapıyor. A52 oluyor benim telefonum?
Ramocann
Active Level 6
Galaxy A
Evet a52 muhtemelen. 30x zoom telephoto a72'nin kamerasında var, a52de yok dediğim gibi
Özkanatt
Active Level 4
Galaxy A
Bana telefonu satan kişi A72 demişti ve ayarlarda da A72 yazıyordu. Allah allah Acaba bana vermeden önce A72'nin yazılımını mı yükledi? Ben Samfw den A72nin romunu yüklesem olur mu?
Ramocann
Active Level 6
Galaxy A
Onu bilemiyorum ama makro çekim varsa ve maksimum 10x zoom yapıyorsa cihaz a52dir.