cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonumun pin kodunu unuttum

(Topic created on: 06-12-2023 12:36 AM)
5121 Views
Dozdar
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Merhabalar, telefonumu uzun süre kullanmıyordum başka telefona geçtiğim için ve telefonu ilk açtığımda sorulan pin kodunu hatırlamıyorum (Normal kilidim desen kilidi. Deseni hatırlıyorum sadece)SmartThings Find sitesinden telefonumun kilidini kaldırmayı denedim ama telefonunuz bir ağa bağlı değil hatası aldım mobil ağ açık olması rağmen.Herhangi bir wifi bağlantısı da kuramıyorum kilidi açamadığımdan. Verilerim silinmeden kilidi açmamın bir yolu var mı veya sadece verilerimı kurtarsam da yeterli.Şimdiden teşekkürler

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Site üzerinden ekran kilidi kaldırmak dışında verileri yedeklemek, veriler silmek gibi işlemlerde yapabiliyorsunuz. SmartThingfind, siteye Samsung hesabınızla giriş yaptıktan sonra 'Yedekle' seçeneğini seçip yedeklenecek verilerinizi seçmeniz yeterli sonra yedeklemeyi başlatın verileriniz yedeklenir. Verilerinizin yedeklemesini yaptıktan sonra müşteri hizmetleri ile görüşün bence. Ekran kilidinin kaldırılmasında yardımcı olabilirler.

Diğer kullancıların belirttiği (Şifre sıfırlama) seçeneğinide bir kontrol edin.

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Benmavi
Active Level 5
Galaxy A
Şifreyi yanlış girdiğin de şifremi unuttum veya şifreyi sıfırla gibi bir seçenek çıkması gerekli. Buna tıklayıp Google veya samsung hesabına giriş yapınca sıfırlanmalı.
0 Likes
ygtknca
Active Level 8
Galaxy A
"Benmavi" adlı kullanıcının dediği gibi şifre sürekli yanlış girildiğinde şifreyi sıfırla gibi seçenek çıkması lazım dostum o seçenek tam nasıldı hatırlamıyorum ama oradan şifreyi sıfırlayabilirsin.Boşuna format ile uğraşma. Hesapların şifresini de unuttuysan format gerekir ama Hard reset ile yapman lazım o zaman geçmiş olsun🙂
0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Site üzerinden ekran kilidi kaldırmak dışında verileri yedeklemek, veriler silmek gibi işlemlerde yapabiliyorsunuz. SmartThingfind, siteye Samsung hesabınızla giriş yaptıktan sonra 'Yedekle' seçeneğini seçip yedeklenecek verilerinizi seçmeniz yeterli sonra yedeklemeyi başlatın verileriniz yedeklenir. Verilerinizin yedeklemesini yaptıktan sonra müşteri hizmetleri ile görüşün bence. Ekran kilidinin kaldırılmasında yardımcı olabilirler.

Diğer kullancıların belirttiği (Şifre sıfırlama) seçeneğinide bir kontrol edin.
0 Likes