cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonumda bu aralar sorunlar var A54

(Topic created on: 01-31-2024 10:52 PM)
376 Views
nessow
Active Level 3
Options
Galaxy A
Dizi izlerken telefonum çok fazla ısınıyor kaynıyor resmen sosyal medyada video izlerken cok ısınıyor ve Bluetooth kulaklık ile muzik dinlerken şarjı hızlı bitiyor telefonumu ekimin sonunda aldım ne yapmaliyim garantiye götüreyim mi ? Birde bu aralar kendi donmaya basladi acaba yeni guncellemeleri ile sıkıntı mı oluyor?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
A54 genel olarak böyle bir sorunu yok muhtemelen yazılım ile alakalı bir sorun yakın zamanda 6.1 ile düzelir ama istersen eğer yakın zamanda yapmadıysan Hard reset at pil sağlığını kontrol et Güç tasarrufu modunda cpu sınırını sınırla ayarı açıksa kapat hızlı şarjı acil durumlar dışında açma ısınmayı tetikler onun dışında yapılacak pek Bi şey yok yardımcı olabildiysem çözümü kabul edebilirsin:)

View solution in context

0 Likes
18 Comments
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Model nedir cihazın
0 Likes
nessow
Active Level 3
Galaxy A
A54
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
One ui 6 yüklü diye tahmin ediyorum One ui 5.1 de var mıydı böyle Bi sorun
0 Likes
nessow
Active Level 3
Galaxy A
Az once tekrar guncelleme geldi 6 diyo ama zaten 3 ocakta guncelleme yapmistim 6 ya yukselmisti donma son guncellemeden sonra oldu
0 Likes
Solution
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
A54 genel olarak böyle bir sorunu yok muhtemelen yazılım ile alakalı bir sorun yakın zamanda 6.1 ile düzelir ama istersen eğer yakın zamanda yapmadıysan Hard reset at pil sağlığını kontrol et Güç tasarrufu modunda cpu sınırını sınırla ayarı açıksa kapat hızlı şarjı acil durumlar dışında açma ısınmayı tetikler onun dışında yapılacak pek Bi şey yok yardımcı olabildiysem çözümü kabul edebilirsin:)
0 Likes
nessow
Active Level 3
Galaxy A
Nasil yapilir bahsedebilir misiniz?
0 Likes
nessow
Active Level 3
Galaxy A
Guc tassarrufu cpu %70 sinirla acik
0 Likes
GALAXYA51-F