cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefonum soğuk olunca ve şarjı %50 nin altına düşünce kapanıp açılmaya başlıyor

(Topic created on: 01-29-2025 02:52 AM)
253 Views
Razinax
Active Level 1
Options
Galaxy A

Cihazım a34 1 yılı aşkın süredir cihazımı kullanıyorum. Fakat telefonum birkaç aydır durup dururken kapanıp açılıyor. Son zamanlarda çok olmaya başladı ard arda kapanıp açılmalar cidden canımı sıkmaya başladı. Müşteri temsilcisinden baktırdım pil sağlığım %92. Komik bi yanı yazın baktırdığımda da 92 idi. Sorunun nedenini bilen var mı acaba nasıl düzeltebilirim? Ek olarak video koyarim

8 Comments
RockCharT
Active Level 6
Galaxy A
Sıfırlama ile çözülmüyor ise donanımsal bir sorun vardır servise yollamak daha mantıklı duruyor garantisi varsa.
0 Likes
Razinax
Active Level 1
Galaxy A
Sıfırladım yok düzelmiyor. Servis şehrimde yok bu durumda telefonsuz kalıyorum öğrenciyim. Kaskoya versem nasıl olur diye düşünüyorum.
0 Likes
RockCharT
Active Level 6
Galaxy A
Batarya da problem olabilir uzaktan bunu anlayamayız belli ki sıfırlama çözmüyorsa sorun yazılımsal değil donanımsal servisin bakması en mantıklısı kaldı ki garantisi de az kalmış 1 yılı aşkın kullanıyorsunuz yapacak pek bir şey yok.
0 Likes
Razinax
Active Level 1
Galaxy A
2023 kasım ayında aldım telefonu. Yani smart tutordan bakıldı pil sağlığım 92
0 Likes
RockCharT
Active Level 6
Galaxy A
Benim ki bir varsayım belki daha başka sorunu var illa pil olacak demek değil yani.
0 Likes
Razinax
Active Level 1
Galaxy A
Anladım sağol yinede
Galaxy A
Hızlı şarj yerine normal şarj edip dener misin?
Razinax
Active Level 1
Galaxy A
Denerim bu gece sonucu yazarım sabah