cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefonum a34 ve çok fazla ısınıyor

(Topic created on: 08-08-2024 11:57 PM)
259 Views
ichsefs
Active Level 1
Options
Galaxy A
Telefonum çook fazla ısınıyor bu ısı devam ederken ekran parlaklığınıda koruma amaçlı kısıyor şarjdayken normal WhatsApp gibi basit uygulamaları kullanırken bile çok fazla ısınıyor ve sürekli olarak güç tasaruffu modunda kullanıyorum bide telefon şarjdayken dokunmatiği saçmalamaya başlıyor ve aşırı yavaş şarj oluyor bunun sebebi nedir acaba

0 Likes
12 Comments
kapandi
Active Level 7
Galaxy A
Bi tek bende isinmiyo heralde duzgun kullanin su telefonlari
ichsefs
Active Level 1
Galaxy A
zaten düzgün kullanıyorum kuzen oynadığım 2 oyun var genellikle WhatsApp veya instagramda dolaşıyorum telefonu şarjda çok oynamamaya çalışıyorum lazım olmadıkça bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen ne istedim ne yazmışsınız iyi geceler.
0 Likes
onurmp4
Active Level 4
Galaxy A
hocam bence sizin cihazda bı sorun var bende de a34 var hiç böyle bir sorun yaşamadım arada ısınıyor evet de oyun oynuyorum vs. yani
ichsefs
Active Level 1
Galaxy A
kuzen valla ilk aldıpım haftadan beri var bu dokunmatik sorunu ısınma ve yavaş şarjda son 1 ay içinde başladı orijinal şarj aletini kullanıyorum bende anlamadım gitti 🤷🏻
onurmp4
Active Level 4
Galaxy A
servise göndermeniz gerekecek gibi a34'ten önce çinli bir markanın telefonunu kullanıyordum zaten donanım anlamında sorunluydu yazılım güncellemelerini de yanlış gönderdiler telefon en son tuğla oldu servise geri gönderdim yaptılar. ama donanımsal sorunlar devam etti bilmiyorum yinede şansını dene bence
ichsefs
Active Level 1
Galaxy A
aynen bende öyle düşünüyorum böyle devam ederse eyvallah desteğin için kuzrn
HkN06
Active Level 6
Galaxy A
Yok yaa ısınmıyodur yanlışın var senin soner diye bi arkadaş vardı a34 mükemmelmiş hiç ısınmıyormuş hatta ılık bile olmuyormuş o kadar harikaymış öyle diyordu her postta bnce senin yanlışın vardır kanka :))
Galaxy A
Evet -20 derece duruyormuş cıhaz 🤣🤣🤣
HkN06
Active Level 6
Galaxy A
😃
0 Likes