cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

. Telefonum 4 5 günde kapanıyor

(Topic created on: 03-15-2023 04:41 PM)
Berata13
Active Level 2
Options
Galaxy A

Samsung Galaxy a13 Telefonumu 2 ay önce aldım. Telefonum 5 6 günde bir Kendi kendine kapanıp açılıyor. 2. Sorunum ise Telefona bazı uygulamaları yüklemeyi denediğimde "bu uygulama cihazınızda Çalışamaz" Diyor. Ama telefonum uygulamanın sistem gereksinimlerini destekliyor. ne Yapmalıyım?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711

View solution in context

0 Likes
Solution
ahmetvefaM33
Active Level 4
Galaxy A
2.sorununa cevap vereyim Samsung A13 Giriş Seviyesi Bir Telefon Olduğu için Bazı uygulamalar cihazinizda çalışmaz, bunun android sürümü ile alakası yoktur

View solution in context

0 Likes
11 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711
0 Likes
Reef_
Active Level 5
Galaxy A
Ayarlara pil ve optimizasyon yazıp otomatik optimizasyonun kapalı olduğundan emin olun. Denediğiniz uygulamaları apk olarak mı yoksa play storeden mi indieiyorsunuz?
0 Likes
Uygunsa
Active Level 3
Galaxy A
İlk sorunuzla ilgili cihaz bakımında otomatik optimizasyon ayarını kontrol edin. Açıksa kapatın.Screenshot_20230315_170305_Device care.jpg
canhub
Active Level 6
Galaxy A
Arkadaş doğru söylüyor bak bakalım
0 Likes
Berata13
Active Level 2
Galaxy A
BumuScreenshot_20230315-171527_Device care.jpg
0 Likes
Berata13
Active Level 2
Galaxy A
Ve bende sizin attığınız fotodaki kısım yok android 13 u yüklemedim daha Screenshot_20230315-171730_Device care.jpg
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Ondan yok o bolge andorid 13 geldi
0 Likes
Solution
ahmetvefaM33
Active Level 4
Galaxy A
2.sorununa cevap vereyim Samsung A13 Giriş Seviyesi Bir Telefon Olduğu için Bazı uygulamalar cihazinizda çalışmaz, bunun android sürümü ile alakası yoktur
0 Likes
Berata13
Active Level 2
Galaxy A
Ama daha kötü telefonlarda da çalışıyor mesela a04s dede çalışıyor
0 Likes