cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonum çok yavaş şarj oluyor ve nem algılandı hatası veriyor

(Topic created on: 03-29-2023 02:29 PM)
284 Views
mslmtas
Beginner Level 4
Options
Galaxy A

A53 2 aylık telefonum 1 saat 15 dk şarj olurken şimdi 3 saate oluyor ve arada nem algılandı hatası veriyor böyle sorun ysşayan varmı telefondan soğudum gerçekten.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711

View solution in context

0 Likes
8 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Eliniz terledise ondanda yapar o hatayi ve bazen fazla yorunca gec sarj ediyor bende oluyor yormadigim zaman hizli
mslmtas
Beginner Level 4
Galaxy A
Dünden beri telefonu sıfırlayın dendi denedim yine olmadı servise göndereceğim galiba sıvı teması etse bile ıpx7 var niye böyle hata veriyor onu anlamadım
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende 12 den 100 e 50dk diyor valla hem 25watt kullanıyorum nem olayı sokette sıvı temesı olduysa olur bilginiz olsun
mslmtas
Beginner Level 4
Galaxy A
Çok yavaş alıyor şimdi deniyorum 39 dan 100 1 saat 40 dk gösteriyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O normal arada bende de oluyor ne yaparsan yap lütfen sakın mümkün olmadıkca telefonu şarjda kullanma pil i bozarsın
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
cihazı sıfırlayın eger düzelmezse Detaylı bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp destek alın veya uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711Screenshot_20230114_230523_1000027328_1673726723.jpg
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711
0 Likes
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy A
Adaptörde veya kabloda sorun olabilir. Orjinal sarj kullanmadiysaniz olabilir. Nem sorunu ise cebinizde terlemiş olabilir
0 Likes