Erkin98
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-09-2024 10:26 AM in
Galaxy A
Tel hiç açılmadı şarj soketi arızalıydı galiba. 11 saatte doluyor Du, tel kapalıuken Arada ekrana beyaz daire içinde beyaz şimşek simgesi geliyordu yanıp sönüyordu ilk başlarda sonra sonra sarı üçgen uyarı simgesi gelmeye başladı oda gelip gitmeye başladı, sonra bu batarya tamamen bitince şarja taktım bir sürü şarj denedim orijinal bir iki defa bu beyaz yuvarlak içi şimsek onaln simge geldi sonra birdaha hiç gelmedi nede telefon şarj aldı sabaha kadar takılı kaldı yok sonra tamirciye götürdüm şarj soketi değişti hepsi aynı bunların orjinalide takılacak olanlarıda dedi şimdi taktı şarj almaya. Başladı ama bir çok şarj cihazıyla şarj olmuyor ya TV ye bağlayınca 5 saat sürüyor yada kendi orijinal aletiyle 2 saat diyor. S 23 ultra aletiyle hiç şarj olmuyor 35 wat hızlı orijinal olmasına rağmen. Bu konuda düşündüklerini çz nedir arkadaşlar?
3 Comments
ÇınarPoyrazCela l
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-09-2024 10:32 AM in
Galaxy A
Tamire gönderin tada yeni cihaz alın artık ömrü bitmiş galiba telefonun a55 s24 iyi cihazlar 😅 yüksek ihtimal tamirci bir hata yapmıştır hep öyle oluyor çünkü
kerim730A35
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-09-2024 11:34 AM in
Galaxy A
Şarj kablosu arızalı olabilir
Samsung80