cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon hard reset

(Topic created on: 02-08-2025 10:44 PM)
290 Views
blackwhite0101
Active Level 3
Options
Galaxy A

Selamün aleyküm herkese

Arkadaşlar telefonum A55 telefonu recoveryden sıfırlamak hard reset atmak istiyorum ama olmuyor. Pcye kabloyla bağlanıp deniyorum olmuyor. Ne yaptıysam olmadı internetten de baktım çözüme kavuşamadım yardımlarınızı bekliyorum.
Resolved!
16 Comments
Galaxy A
Alakalı olmadığını düşünerek açmadım hocam daha önce 50 telefonda ses kısma veya acma tusuyla hard reset attim hiçbirinde oem açık değildi
0 Likes
Galaxy A
Hard reset in oemle ilgisi yok
0 Likes
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba blackwhite0101,

Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

0 Likes
ByeByesamsung
Active Level 8
Galaxy A
Yollanan ürünlerin geri gelmesi, yazılım sorunlarımızın senin için umursamadığın anlamına geliyor. Bu çok açık, o zaman yamuk yumuk kodlarla ürün çıkarmayın, saatlerce kullandığım kulaklık güncelleme sonrası bozuldu, bunun hesabını verin. Güncellemeler cihazı iyi hale getirmiyor daha beter ediyorlar. Saatimde sorunlu güncellemeden sonra.
0 Likes
Solution
Galaxy A
Yan tuşlar kapatma menüsüne mi atanmış kontrol et ayarlar - gelişmiş özellikler den Birde güvenlik ve gizlilik ten otomatik engelleyici açık mı kontrol et kapat Son olarak ta geliştirici seçeneklerinde varsayılan Usb yapılandırması Usb seç 1739046022647.jpg1739046046229.jpg
Galaxy A
Otomatik engelleyiciyi kapatıp denemedim hiç hocam birazdan deneyeceğim. Yan tuş kapatmaya ayarlı
0 Likes
verado
Active Level 7
Galaxy A
Ekran zaman aşımı ayağınızı 10 yada en yüksek ayara alın
Bazı PC ler telefon ekran ayarı açık görmeyince telefon iletişim yapmayabilir
Olursa android ekrana gelince kabloyu hemen çekin ve telefon yan tuşlarını kullanin