cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon değiştirme düşüncesi nasıl silinebilir

(Topic created on: 11-02-2021 07:53 PM)
83 Views
Exen_a20
Active Level 7
Options
Galaxy A

Lütfen saygı gösterelim hepimiz insanız yarın ne olacağımız belli değil 

2 yıldır aklımda olan bir düşünce hangi telefonu aldıysam birtürlu ısınamadım en son a2 core den sonra telefon takıntısı oldu hatta a2 core telefonumda ful telefon arastirmisligim olmuştu ondan sonra m10 aldım o dahada kötü yaptı beni a20 aldım şuanlık iyi fakat aklıma bazen düşünce giriyor sonuçta onbinlerce telefon var hep değiştirmek istiyorum bu fikri nasıl aklımdan silebilirim paramda yok yüksek modele geçsem 
Exen_a20
Active Level 7
Galaxy A
Az kaldı normal e donucem
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Artık normale dön.
Exen_a20
Active Level 7
Galaxy A
Konuşalım özelden derdimi anlatayum
Exen_a20
Active Level 7
Galaxy A
Merhaba ben bildiginiz üzere _guzelbanu_ adli sahte bir karakter idim artık bu karakter diye birsey yok ha **bleep** açanlar olacak ama zaten anlarsınız **bleep** olduğunu artık özüme döndüm Exen ismiyle ben furkan 17 yaşımdayım telefonlarla aram çok iyidir samsung delisiyimdir her ne kadar sevmesemde telefonları hoşuma gidiyor artık boş postlar vs olmayacaktır samimi ve dahada kibar bir dil kullanılacaktır teşekkürler.
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Selam banu teyzeciğim lütfen git artık seni görmek istemiyoruz
Exen_a20
Active Level 7
Galaxy A
Bende seni görmek istemiyorum varmi diyeceğin bir şey
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Tek diyeceğim lütfen bu forumdan git 5 aydır seninle uğraşıyoruz. Ya kendini düzelteceksin ya da bu forumdan gideceksin. Hangisini tercih ediyorsun 2 tane seçenek sundum önüne.
Exen_a20
Active Level 7
Galaxy A
İstediğin kadar ağla beni yikamayaksiniz bu benim psikolojim seni ilgilendirmez
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy A
Neyse dm gel
Exen_a20
Active Level 7
Galaxy A
Aynı şeyleri tekrarlayıp durmaktan s ı kılacaksın beni yenemezsin