cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon açılmıyor

(Topic created on: 11-30-2024 07:31 AM)
135 Views
yuii_3
Active Level 4
Options
Galaxy A

Dün tiktok açmaya çalıştığımda telefon kendini birçok kez yeniden başlattı hatta silmek için ayarlar kısmındaki uygulamalardan silmek istedim ama yine kapandı ve şuan ana ekrana geldiğim an telefon tekrar kendini başlatıyor güvenli modda açmayı denedim olmadı,verilerimin gitmesini istemiyorum çünkü hepsinin yedeği yoktu.. ne yapabilirim telefonun güç tuşu ile ses açma tuşuna bastığımda da birşey olmuyor

5 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Çoklu yeniden başlatma durumunda cihaz kendini açtığı zaman siz elle yeniden başlatın. Çoklu yeniden başlama sorunu bir süreliğine çözülecektir.

Hafıza çok doluysa kendi kendine yeniden başlatma durumları fazlasıyla karşılaşılan bir durumdur. Tam anlamıyla kurtuluş maalesef yoktur
0 Likes
yuii_3
Active Level 4
Galaxy A
Şifre istiyor açıyorum direkt yeniden başlıyor kendi kendine sıfırlamak istemiyorum çünkü yedeğin hepsini almadım..ve teşekkürler..
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Zorla yeniden başlatmayı deneyin hocam. Cihazınız Bixby'i desteklemiyorsa Güç tuşuna uzun süre basılı tutarak zorla yeniden başlatabilir kontrolü ele alabilirsiniz. Bixby olan bir cihazda ise hiç denemedim ama Güç ve Ses Kısma tuşlarına uzun süre basılı tutmak işe yarayabilir
yuii_3
Active Level 4
Galaxy A
Yedeklemedim çoğunu maalesef..
yuii_3
Active Level 4
Galaxy A
2 kere daha böyle oldu sıfırlamak zorunda kaldım
0 Likes