- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-29-2020
02:24 AM
(Last edited
01-29-2020
02:25 AM
by
user00000111111
Galaxy a30 kullanıcısıyim. numaraların büyük bölümü simde benim. Bazen sim kartını okumadığı oluyor telefonu. Ben farkında olmadığımdan arayan kişilerin isimleri çıkmıyor. Ama şebeke aktif aramalar geliyor. Sim kartını en son 4-5 ay önce yenilemistim. Sizce tekrar yenilesem bu sorun çözülür mü ?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-29-2020 08:04 AM (Last edited 01-29-2020 08:05 AM ) in
Galaxy AMerhaba Emreakdagg,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Bu durumda cihazınızda farklı operatöre ait sim kartı ile deneme yapmanızı, sorunun devamı halinde cihazda sıfırlama işlemini uygulamanızı rica ederiz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
target=_blank target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-29-2020 03:24 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-29-2020 03:29 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-29-2020 03:36 AM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-29-2020 08:04 AM (Last edited 01-29-2020 08:05 AM ) in
Galaxy AMerhaba Emreakdagg,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Bu durumda cihazınızda farklı operatöre ait sim kartı ile deneme yapmanızı, sorunun devamı halinde cihazda sıfırlama işlemini uygulamanızı rica ederiz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
target=_blank target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Teşekkürler.
MOD