cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon açıkken bazen sim kartını okumadığı oluyor

(Topic created on: 01-29-2020 02:24 AM)
537 Views
Emreakdagg
Active Level 3
Options
Galaxy A

Galaxy a30 kullanıcısıyim. numaraların büyük bölümü simde benim. Bazen sim kartını okumadığı oluyor telefonu. Ben farkında olmadığımdan arayan kişilerin isimleri çıkmıyor. Ama şebeke aktif aramalar geliyor. Sim kartını en son 4-5 ay önce yenilemistim. Sizce tekrar yenilesem bu sorun çözülür mü ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Emreakdagg,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

Bu durumda cihazınızda farklı operatöre ait sim kartı ile deneme yapmanızı, sorunun devamı halinde cihazda sıfırlama işlemini uygulamanızı rica ederiz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blank target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Bogicik
Active Level 6
Galaxy A
Merhaba arkadaşım simle ilgili böyle sorunlar yaşanabiliyor bazen en mantıklısı numaraları cihaz hafızasına taşımak ben hiç gecikme yaşamıyorum böyle.
Emreakdagg
Active Level 3
Galaxy A
o da baya riskli telefon sonuçta bozulabilen birşey hafızası sıfırlanabilir vs durumlar yaşanabilir. Farklı cihaza takmak gerekir simi falan. Google yedeği aldım. Telefonda da yedek var ne olur ne olmaz diye
Bogicik
Active Level 6
Galaxy A
En mantıklısı zaten benimde rehberim samsung account ta ve google da yedekli uzun yıllardır sim e kaydetmiyorum. Sim e kaydetme zamanları eski telefonlarda daha aktif kullanılıyordu.
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Emreakdagg,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. 

Bu durumda cihazınızda farklı operatöre ait sim kartı ile deneme yapmanızı, sorunun devamı halinde cihazda sıfırlama işlemini uygulamanızı rica ederiz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

target=_blank target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes