cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon 53 derece olmuş

(Topic created on: 07-18-2024 04:20 PM)
359 Views
dmitria355g
Active Level 7
Options
Galaxy A

Cihazımı dün gece baktım sonra uyuya kalmışım 5 saat açık kalmış telefon 60hz deydi kalktığımda 5 saat ekran süresi vardı 37 2 dereceydi telefonuma bağlandılar şuana kadar maxmimum 53 derece olmuş ondan mı olmuştur yoksa başta sonra soğutmuş kendini de baktığımda 60hz di 120 den 60 a aldım oled yanığı şişme görmedim pilde pil sağlığınabaktılar birşey yoktu da neden oldu cihaz A35 5g 2 aylık

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ekran uzun süre açık kaldıysa ısınma yapması normal eğer herhangi bir sorun gözlenemediysen bir şey olmaz
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
Birşey demediler de cihazj göbderiyimmi servise sence yoksa bu şekil kullanayım mı
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bence bir sorun yok çünkü o cihazdaki işlemci olarak kötü bir işlemci değil yani bu tarz ürünler fabrikadan çıkarken binlerce testten geçiyor soğutma testi ısıtma testi düşme testi zaten bir problem olsa piyasaya sürmezler belli bir mukavemeti var yani bu cihazların zaten çok fazla ısınma olsaydı sistem kendini kapatırdı
0 Likes
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
Kapamamış cihaz kendini soğutmuş İstanbula gideyim baktıracam
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bence birşey olmaz ama tabii karar senin soğutma şu şekilde oluyor işlemci termal korumaya girdiği zaman çok ısındığında kendini soğutabiliyor Bu da normal aslında
isimsiz-
Active Level 10
Galaxy A
Yanıyosun fuat abi
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
Hahahaha
MutMut
Active Level 5
Galaxy A
S23fe kullanıcısı olarak 53 derece normal geliyor 😄