cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon ısınıyor

(Topic created on: 01-09-2022 10:00 PM)
345 Views
Deryaaa
Active Level 3
Options
Galaxy A

Görüşme sırasında ahizenin olduğu kısım da ısınma meydana geliyor kameranın olduğu bölüm ve biraz daha aşağısı ısınıyor. Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı ? Cihaz A32

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Deryaaa ,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

11 Comments
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Galaxy A
Evet fazla olmasa da bende ısındığını **bleep** ettim ama rahatsız edici derecede değil benimki sizinki nasıl
Deryaaa
Active Level 3
Galaxy A
Aşırı derece de bir ısınma yok ama hissediyorum yani ısındığını
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Galaxy A
Anladım dediğim gibi lte işlemciyi ne kadar aman aman zorlamasada ısındıran Bi etken bide ses seviyesi yüksek ise ozmn biraz ısınabilir normaldir kafaya takmayın sorun yoktur
SerhatErgün
Expert Level 2
Galaxy A
Bende A32 konuşuyorum benim başıma gelmedi henüz öyle bişiy
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Galaxy A
Ben normal karşılıyorum kulak ile temas ediyor sonuçta terler ve vücut ısısı da etkiler bence sorun değil bu bana göre dostum
Deryaaa
Active Level 3
Galaxy A
Hoparlör açık olarak konuşuyordum ısınmayı farkedince kılıfı çıkardım telefon da sarjda değildi ısınması normal mi diye merak ettim
Galaxy A
Şarj da iken ısınması doğal Benim Cihazım M 31 Benim cihazda ısınıyor ısınmayan cihaz yoktur bunu unutmayın
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Galaxy A
Uzun süreli konuşmalar telefonun modemini ve tabiki işlemcisini ısıtıyor tabi ben j6 kullanirken oyun oynuyordum isinmiyordu telefon konuşunca ısinıyordu
Deryaaa
Active Level 3
Galaxy A
Doğrudur anladım teşekkür ederim yorumunuz için