cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon önerisi

(Topic created on: a month ago)
311 Views
ilhanankara06
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba. Telefon alacağım da sizce artı eksi yönleri ile  ne alayım suanda a52 kullanıyorum memnundum 

A55 19 bin , s24fe 25 bin , a35 15 bin 
Böyle gidiyor açıkçası s24fe ye o kadar para vermek istemiyorum a35 ile a55 arasında çok **bleep** yok gibi sizin öneriniz var mı acaba. 

47 Comments
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
A serisi alma alabiliyorsan s24 fe şuan çok mantıklı
0 Likes
ilhanankara06
Active Level 3
Galaxy A
S24 fe yorumlara bakıyorum YouTube den de öyle a ile 24 aynı 24 çok kasası kalın vs diyorlar foto olarak iyi falan diyorlar.
A ile 24 farkı nedir sizce.
İşlemci Ram kamera harici
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
Tasarımı aynı ancak güncelleme desteği ve performansı daha iyidir okadar para vericen sonuçta biraz daha ver s24 fe al uzun süre götürür
0 Likes
ilhanankara06
Active Level 3
Galaxy A
7 yıl destek 4 yıl destek
7 yıl dayanırsa ne ala :)
Vallahi bilemedim dediğiniz gibi alsam örnek a35 veya a55. Ama bakıyorum a55. Üstüne 5 daha versek s24fe duruyor
Ama böyle böyle 15 den 20 ye 20 den 25 e çıkıyor. 😊
0 Likes
efeozses
Active Level 5
Galaxy A
Tasarımının a serisinden çok farkı yok. yani iki türlü de kalın kasaya kavuşacaksın fakat s24fe nin performansı ve desteği çok daha memnun edecektir. o yüzden bence kaçmak yerine ona yönelin.
0 Likes
efeozses
Active Level 5
Galaxy A
bir de bana kalırsa a55 boş telefon. çıkarmak için çıkarmışlar gibi bir his veriyor.
0 Likes
ilhanankara06
Active Level 3
Galaxy A
Yazılım destek olarak 7 yıl olarak gördüm evet kafamı karıştıran YouTube biraz inceledim yorumlara yarı yarıya bölünmüş insanlar. Kimi diyor fe serisi amiral lıkla alakası yok kimi diyor. Kamera olarak iyi diğer şeyler aynı
Yani bir de. Benim a52 var. 2 - 3 yıldır kullanıyorum çok memnundum bazı sorunları çıktı şebeke felan
Öyle işlemci kamera çok takan birisi değilim
Almışken bir kere alayım diye düşünüyororum s24fe mantıklı aslında bilemedim yinede
0 Likes
efeozses
Active Level 5
Galaxy A
a52den s24fe ye geçersen eşekten inip ata geçmiş gibi hissedeceksin. performansı s24 serisine çok yakın. a55ten çok çok daha iyi. kasa olarak farkı yok ama kullanımda kesinlikle **bleep** ettirecektir. bütçen varsa düşünme bence s24fe al. a55 alme dememin bir nedeni ise s21fe nin bile kamera+performansı a55ten daha iyi. istersen s23 serisini ve fe modelini de incele alabiliyorsan bunları al.
0 Likes
ilhanankara06
Active Level 3
Galaxy A
S23 fe ile s24fe fiyat olarak aynı sayılır 24 daha mantıklı olur neden olsa üstü
0 Likes