Original topic:

Telefon önerisi yardım

(Topic created on: 06-10-2022 09:47 AM)
491 Views
mutsuzkullanıcıA51
Active Level 7
Options
Galaxy A

Arkadaslar merhaba biliyosunuzki telefon fiyatları uçtu 3500 liralik telefon suan 7200 lira ben 1 yil önce poco x3 proyla a51 arasinda kalmistim ozamn a51 3450 poco 3000 liraydı poco markasi bilinmeyen bi marka oldugu icin kötü görüktü gözüme ve samsungdan şasmiyim diye kendimi teselli edip a51 aldim 1 yildir kullaniyom orta segment telefon fakat isimi görüyo fakat degistirmeye karar verdim 7000 8000 civari telefon önerirmisiniz aklimdan poco x3pro almak geciyo önerir misiniz amoled ekrandan ips ekrana gecmek mantiklimi sizce siz olsaydiniz hangi telefon alirdiniz veya s20fe veya mi 11t almayida düsündüm s20fede pil cabuk bitiyo veya isinma problemi var diye forum açanlarla karsilastim poco daha iyi gibi sizce samsungdami kalim yoksa poco yada xiamoi mi xiamoi de arayüzü kötü buglar olusuyo felan diyolar yardimci olursaniz sevinirim( alacagim telefon beni 3 4 yil götürmesini istiyorum uzun ömürlü olsun) iyi günler

15 Comments
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy A
Bu kişiden kişiye değişir ben poco ve xiaomi yi hiç sevmiyorum çok ısınan cihazlar s20fe biraz eski model ama sd 865 120 hz ekran amoled ekran var ben s20fe tercih ederim xiaomi bana güven vermiyor
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy A
Xiaomi markasini hic begenmem telefonlar ele avuca gelmiyor kalite bana göre sıfır..
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Ayni durum da bende varim
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy A
Bir ara mi note10 lite aldim cihaz kavisli olmasina rağmen sifir kalite keyifsizdi yukari damla çentik koyulmus rezalet yani
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Ben de iki yıl önce Mi Note 10 Lite ile M51 arasında kalmıştım ve M51 aldım. İki yıldır kullanıyorum ve pişman değilim.
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy A
iyi yapmışsın 👍🏼
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Uzun ömürlü derseniz samsung derim çünkü xiaomi cihazları güncelleme ile harap ediyor zaten yazılım stabil değil

Soyle bi durumda var dedginiz gibi s20fe ısınma sorunu var

Ekran konsunda
Amoled: renk canlı , doygun ve tam siyah gösterebilir
Lcd: renk soluk ve doğru
Yani ekran konusu kişiye kalmış bir durum fakat bana kalırsa amoled ve s20fe
0 Likes
Galaxy A
Evet xiamoilerin tasarimi berbat ama arayüzü gecisleri akiciligi animasyonları beni çok etkiliyor samsungda tam tersi benim telefonun tasarimi müq premium hissi veriyo içi fıs ve güncelleme sonrasinda harap oluyo demissiniz samsungdada var bu sorun mesela bana android 12 geldi telefon mahvoldu
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Dediğiniz doğru aslında iki cihazdan hangisi size daha yakın geliyorsa onu almanızı öneririm

Benim kendi fikrime göre s20fe veya düz s20 tercihim olurdu
0 Likes