cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

💫Telefon önerileri💫

(Topic created on: 06-22-2024 12:21 PM)
699 Views
ㅤㅤㅤ
Active Level 4
Options
Galaxy A

Galaxy a53 telefonumu fazla ısındığından dolayı sıfırladım birkaç gün geçti hala çok ısınıyor uyarı veriyor telefonu kullanamıyorum ve şarj hızlı bitme sorunu oluyor bu yüzden satıp yeni telefon alacağım

Şarjı uzun giden ve ısınmayan telefon önerir misiniz ve a53 2. El ne kadara satılabilir fatura mevcut ve kılıflı kullandım çizik de yok

24 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A55 öneririm
ㅤㅤㅤ
Active Level 4
Galaxy A

Teşekkürler amaA serisinden birsz soğudum Isınma yapmayacağından eminseniz bakayım bir

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A53 ün işlemcisi ısınma olarak sorunluydu ama a55 in işlemcisi daha verimli yani daha az ısınacaktır s21 fe de önerebilirim ama 888 var o da Baya ısınabilir s23 fe de Baya ısınabiliyor en ideali a55 gibi duruyor
Galaxy A
Merhaba kardeşim A53 11 12k eder
Yeni telefon için ayırdığın bütçe ne kadar?
ㅤㅤㅤ
Active Level 4
Galaxy A

12 bin tl şuan a53 satabilirsem 25 bin i zorlayabilirim sanırım

Galaxy A
Biraz zorlarsaniz Düz s23 alabilirsiniz yok zorlayamam diyorsanız S23Fe 256 alabilirsiniz
ㅤㅤㅤ
Active Level 4
Galaxy A

Şimdi telefonculardan birine sordum 8500 teklif verdi sahibinden de bakıyorum genelde o civarda yani bütçe 20 bin olarak düşünün

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O zaman s23 fe ama a55 daha az ısınma yapacaktır onuda söyliyim
RaGoN
Active Level 8
Galaxy A
A55 işinizi görecektir diye düşünüyorum. Pil ve ısınma konusunda iyi. Önceliğiniz pil ve ısınmaysa A55 alabilirsiniz. S serisi alacağınız herhangi bir cihaz hem pil konusunda A55'in gerisinde olacaktır hem de daha güçlü işlemciden dolayı daha fazla ısınacaktır. Herhangi bir Samsung mağazası ile de eski telefonunuzu takasa vermek için görüşebilirsiniz. Samsung Shop uygulaması şuan A53 için en yüksek 6800 TL veriyor. Farklı teklifler veren mağazalar olacaktır. Bir de cihaz değişimi için diğer teknoloji mağazalarını da deneyebilirsiniz.