cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon Önerisi

(Topic created on: 04-15-2025 09:06 PM)
132 Views
Aulirophile
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba, anne ve babam için telefon almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucu samsung a35 e karar kılmıştım. Geçen hafta mediamarkta gittim kaldırılmış stoklardan. Bugün de teknosaya gittim orda da yoktu. Birkaç yerde varmış stoğu fakat yine de pek bilgim olmadığı için danışmak isterim sizlere de. 16 bine kadar bütçem var. Depolamada sıkıntı çıkarmayacak, şarjı hızlı gitmeyecek, kamerası iyi olan, uzun süre güncelleme alacak ne önerebilirsiniz?

18 Comments
Semihalatas
Active Level 5
Galaxy A
Redmi Note 14 al geç kardeş hem şarjı uzun hemde 256gb depolama hemde kamerası iyi
ereenn
Active Level 6
Galaxy A
kesinlikle katılıyorum redmi öneriyorum ben de
0 Likes
Halit_A35
Active Level 10
Galaxy A
Xioamilerin yazılımı kötü
Semihalatas
Active Level 5
Galaxy A
Kötü felan değil kardeşim adam zaten annesi ve babası için alacak. Ben kayınpedere aldım adam hergün dua ediyor bana
Quimoki
Active Level 6
Galaxy A
Note 13 pro plusda sürekli bağlantı problemleri yaşıyordum ancak 14lerde düzeltildi mi bilmiyorum denemediğim kablosuz kulaklık kalmamıştı cihazı cebime koyunca bağlantı kesiliyordu 🤭
0 Likes
Alickk
Expert Level 5
Galaxy A
Bütçesi 16 Bine Kadar Çıkabiliyorken A55 Almak Daha Mantıklı Olur A55 Tam 16 Bin Civarlarında Birisi Giriş Seviyesi Cihaz Diğeri Orta Seviye Cihaz Ve Tabiikide Orta Seviye Cihaz Almak Daha Mantıklı Olur Hem Güncelleme Açısındanda Sıkıntı Yaşamazlar
0 Likes
ilkercelik
Active Level 3
Galaxy A
Anne ve baba için bütçe dostu a16 olabilir bende anneme aldım sosyal medya için yeterli
0 Likes
Aulirophile
Active Level 3
Galaxy A
Teşekkür ederimm
0 Likes
Burak_A35_5G
Active Level 10
Galaxy A
Sen a35 al gayet işlerini rahat görür.A35 in ana kamerası daha iyi çekiyor.Günlük kullanımdan ben memnunum.Oyun oynamasam rahat 1.5 günü çıkartır.Ben kasım 2024de aldım 6 ay olcak nerdeyse.İnsanlara bakmayın siz samsung iyidir.Hatta ben 4 kişiye felan a35 aldırdım.
0 Likes