Resolved! Solved

Original topic:

Telefon Ölüyor Pişmanım

(Topic created on: 09-21-2021 09:21 AM)
882 Views
LiderTürk
Active Level 3
Options
Galaxy A

Cihazım A30 

Güncellemelerden sonra bir yerlede gezerken sayfayı kaydırınca kasıyor ve çok fazala ısınıyor 
birşey indirsem telefon kafayı yiyior 20kere sıfırladım ama faydasını göremedim şarjı ise çok yavaş dolup hızlı bitiyor arada rengi atıyor ve telefon çok ağırlaşıp kendini kapatıyor ve birde kamera bulanık çekiyor bir daha samsung almıyacam adam akıllı eski samsunglar gibi 5 10 yıl gitmiyor bidahaki terchim xiaomi

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba,
Dediklerinizde haklısınız. Ben de A30 kullanıyorum ve ben de pişmanım. Tavsiyem imkanınız varsa başka bir telefona geçin.

View solution in context

15 Comments
Galaxy A
Merhaba,

Güncellemeler telefonu bozmuş olmalı. Sorun yazılımsaldır. Servise verip yazılım yüklemelerini talep etmenizi öneririm.
LiderTürk
Active Level 3
Galaxy A

20 kere yolladım ama bişey yok diyip attılar

Galaxy A
Nasıl ya. Bari sorunun videosunu atıp Samsung'a gönderin bari. Ya da Samsung'un Güney Kore merkezine hata raporu gönderin bir düzeltme güncellemesi talep edin. Cihaz planlı eskitmede sanırım.
Eliyaedi
Active Level 1
Galaxy A
Bende pişmanım s20 aldığım günden beri çilem bitmedi note3 bile daha güzeldi inanın
Galaxy A
Aynen ya eski telefonlar her zman daha güzel.
Galaxy A
Nedir mesela yaşadığınız sorunlar
Eliyaedi
Active Level 1
Galaxy A
Ekran gidip geliyor **bleep** ilk aldığımdan beri bir İnterneti kesme sorunu var bildirim alamıyorum inanabiliyormusunuz.
0 Likes
Solution
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba,
Dediklerinizde haklısınız. Ben de A30 kullanıyorum ve ben de pişmanım. Tavsiyem imkanınız varsa başka bir telefona geçin.
Galaxy A
Merhaba,

Güncellemeler telefonu bozmuş olmalı. Sorun yazılımsaldır. Servise verip yazılım yüklemelerini talep etmenizi öneririm.
0 Likes