cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tekrar indirilsin mi sorusu

(Topic created on: 04-30-2023 11:06 PM)
198 Views
buses123
Active Level 2
Options
Galaxy A

Bir siteden böyle bir yere yönlendirildim ve chrome.apk dosyası tekrar indirilsin mi diye soruyor. Daha önce de playstore.apk dosyası tekrar indirilsin mi diye sordu. Ancak ben telefonumda daha önceden inmiş yabancı bir şey göremiyorum. Sizce indiyse nasıl bulabilirim?

image

17 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Apk uzantılı. Dosyalarım veya zıp winrar gibi programlardan .APK ile biten tüm dosyaları bulabilrisin
0 Likes
buses123
Active Level 2
Galaxy A
Bulamıyorum ama tekrar indirilsin mi diye sorduğuna göre de önceden indirilmiş olması gerekir, anlamadım bu işiScreenshot_20230430-223923_My Files.jpgScreenshot_20230430-223915_My Files.jpgScreenshot_20230430-223910_My Files.jpg
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Bende denedim şimdi bende olmadı hatta çöp kutusunda bekletmeme rağmen. Ama siz yinede bir çöp kutusuna bakın
0 Likes
buses123
Active Level 2
Galaxy A
Neyi denediğinizi anlamadım ve çöp kutum boş
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Cihazda var diye gözüküyor dosya. Ama klasörlerde v.b yok diyorsunuz kısaca ama çöp kutusunda yoksa + klasorlerdede yok. Bi virüs taraması yapabilirsiniz birde Google yerine farklı bir tarayicidan dene eğer tekrar indir demezse Google verilerini temizlemen gerekiyor.
buses123
Active Level 2
Galaxy A
Teşekkür ederim, samsung un kendi virüs taraması yeterli mi yoksa başka bir uygulama indirmeli miyim acaba
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Samsungun anlaşmalı olduğu mcaffe taramasından mı bahsediyorsunuz? Eğer oysa sadece uygulamaları tarar yani pek iş görmez çünkü o dosya nerede olduğu belli değil. Bilgisayarda olsak güzel anti virüs önerisi verebilirdim ama mobil av (anti virüs) piyasasını bilmiyorum. Ama kaspersky,Eset,mcaffe tam tarama deneyebilirsiniz
buses123
Active Level 2
Galaxy A
Tamamdır, teşekkür ederim
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy A
Birde dosyayı tekrar indirmeyi deneyin indirilecek konumu secebiliyorsaniz (opera mobil kullanıyorum istediğim yere indirebiliyorum. Aynı özellik varsa chromede ordan indirip sonrasında o klasöre gidip ordan silebilirsiniz. Diğer kopya dosya otomatik siliniyor
0 Likes