Original topic:

Teknik sorun

(Topic created on: 10-02-2024 06:25 PM)
400 Views
DrMSR
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung A51 128GB yaklaşık 2.5 yıldır kullanıyorum. Son zamanlarda kendiliğinden ekran kilitlenme ve kapanma sorunu yaşıyorum. Ayrıca tekrar açılması çok uzun sürüyor. Bu sorunla nasıl başa çıkabilirim?

9 Comments
Oscarr
Active Level 8
Galaxy A
Kilit tuşu yada sensörler arızalı değilse yedek alıp sıfırlayın muhtemelen düzelir.
DrMSR
Active Level 1
Galaxy A
Sıfırlamaktan korkuyorum desteğe de sordum uzaktan erişime izin istedi. Tam güvenemedim güvenlik ve kişisel verilerime erisiminden korktum.
0 Likes
Oscarr
Active Level 8
Galaxy A
Bilgisayarınız yok mu?
0 Likes
DrMSR
Active Level 1
Galaxy A
Yok
0 Likes
Oscarr
Active Level 8
Galaxy A
Type c usb bellek yada Samsung tablet de işinizi görür, bunlarda yoksa sıfırladığınızda veri kaybı ihtimaliniz yüksek.
DrMSR
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkür ederim, ama bunlardan hiçbirisi yok maalesef. Yurtdışı iPhone 15 pro max var ama oraya da verilerimi aktaramıyorum.
0 Likes
Oscarr
Active Level 8
Galaxy A
Iphone veri aktarımı konusunda bilgim yok, cihazı bir telefoncuya verip verilerinizide koruyarak onarmalarını isteyebilir yada bilgisayarı olan bir yakınınıza rica edip bir kaç saatliğine bilgisayarı yedekleme için kullanabilir yada bir usb bellek alıp yedekleme yaptıktan sonra sıfırlama yapabilirsiniz. Cihazın sd kart desteği var ise sd kart daha iyi olur.
DrMSR
Active Level 1
Galaxy A
Değerli tavsiye ve önerileriniz için çok teşekkür ederim.
Oscarr
Active Level 8
Galaxy A
Rica ederim 😊
0 Likes