cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tebrikler Samsung ❕️❗️

(Topic created on: 02-28-2024 01:55 PM)
1695 Views
CGRZBN
Expert Level 4
Options
Galaxy A
Gerçek anlamda sadık bir android ve samsung kullanıcısıyım. İlk akıllı cihazım S3'tü. Sonrasında S6 edge, S10, A70 ve A72 kullandım. A72'yi hala kullanıyorum. Başka bir işletim sistemi ve marka şimdiye kadar kullanmadım. Ama en fazla bir ay içinde (belki o kadar bile sürmez) iphone geçiyorum. Bu da samsungun ayrı bir başarısı. Ekim ayında dağıtmaya başladığı oneui 6 güncellemesini hala orta üst segment olan A72'ye vermeyi beceremedi. Mart ayına geldik. Mart!! Makul bi gecikme olur anlarım. Ama 6 ay olmaz. Bunu kendi adıma kabul etmiyorum. Android 15 çıktı!!! Biz hala 14 bekliyoruz. Apple sayenizde bir müşteri daha kazandı. İmkanı olan herkese de bunu tavsiye ediyorum. Samsungu gerçekten bi kere daha tebrik ediyorum!!
61 Comments
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Optimizasyon performans ve uyumluluk bu 3ü olduktan sonra sorun yok zaten
0 Likes
ELBERR
Active Level 9
Galaxy A
Bende farklı modellere geçmek isterim artık güncellemeleri ve getirdiği özelikleri berbat ama maalesef samsunga kafa tutacak hiçbir model turkiye Dr yok
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Android tarafında yok. Ama ios deneyebilirsin
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Custom ROM kurmayı deneyebilirsiniz
0 Likes
ELBERR
Active Level 9
Galaxy A
Garantisini bozmaya niyetim yok hocam
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güncelleme ömrünü tamamladığınız zaman planlı eskitme gibi şeylerden kurtulmak ve güncel kalmak için ROM kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim
0 Likes
ELBERR
Active Level 9
Galaxy A
Büyük ihtimalle öyle yapacağım zaten uygun fiyatlı s serisi arıyorum onun için
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Buarada S23 tavsiye ederim
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Onunda cihazi zamanla yavaşlattığını düşünüyorum
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy A
Ben kaç kere güncelleme ile alakalı sorular sordum. İletişim bilgimi aldılar, aradılar. Hata raporu gönderdim, cevapladılar. Ancak çözüm yok. Bu güncelleme politikası bence, Samsung'un bir **bleep** gazıyla ortaya çıktı. Plan yok, program yok. Güncelleme sözü verdiklerine güncelleme aşırı geç ve sorunlu geliyor. Donanım olarak sağlam telefonlara da güncelleme vermiyorlar. Dünyanın her bölgesi için bu böyle mi bilmiyorum ama amiral gemisi olsun diye s23 aldım, onda da bin sorun var. Ha diğer Android modellerini de kullandım. Tecnosu, xiaomisi vs... Onlar gerçekten hiçbir anlamda Samsung'un yanından geçemezler ama bu da Samsung bahanesi olamaz. Apple hep amiral gemisi üretiyor. Yılda birkaç model üretiyor. Bu bir avantaj ama Samsung amiral gemisi telefonlarına bile doğru düzgün yaklaşmıyor. Tr ekibi iletişim bilgisi almasına alıyor da herhangi bir gelişme görmüş değiliz.