cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tebrikler Samsung ❕️❗️

(Topic created on: 02-28-2024 01:55 PM)
1669 Views
CGRZBN
Expert Level 4
Options
Galaxy A
Gerçek anlamda sadık bir android ve samsung kullanıcısıyım. İlk akıllı cihazım S3'tü. Sonrasında S6 edge, S10, A70 ve A72 kullandım. A72'yi hala kullanıyorum. Başka bir işletim sistemi ve marka şimdiye kadar kullanmadım. Ama en fazla bir ay içinde (belki o kadar bile sürmez) iphone geçiyorum. Bu da samsungun ayrı bir başarısı. Ekim ayında dağıtmaya başladığı oneui 6 güncellemesini hala orta üst segment olan A72'ye vermeyi beceremedi. Mart ayına geldik. Mart!! Makul bi gecikme olur anlarım. Ama 6 ay olmaz. Bunu kendi adıma kabul etmiyorum. Android 15 çıktı!!! Biz hala 14 bekliyoruz. Apple sayenizde bir müşteri daha kazandı. İmkanı olan herkese de bunu tavsiye ediyorum. Samsungu gerçekten bi kere daha tebrik ediyorum!!
61 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Burdan şu çıkıyor demekki tonla para verip üst segment marka cihaz da alsan yapılan muamele yine aynı oluyor para israfı android için
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Yani bence de öyle. Son çıkan S24 serisi için 7 yıl güncelleme sözü veriyor. Ama demek ki ilk iki üç yıldan sonra bukadar geç vericek güncellemeyi. Bir üst sürüm android versiyonu çıktıktan sonra anca mevcut sürümü yeni verebilecek. Bi mantığı yok ki..
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İşte bunun içinnhicbir markanin fan boyu olmaya değmez
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Katılıyorum. İphone dahil hiçbir marka için fanboy olmaya gerek yok. Ama cidden sadık bi samsung kullanıcısıydım. Artık kullanmaktan da vazgeçtim
Freedy62
Active Level 5
Galaxy A
İPhone a geçip geçmemek senin tercihin ama uzun süre Samsung kullandiysan güncelleme politikasını bilmen lazım Samsung önceden de böyleydi yazılım konusunda
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Doğru böyleydi ama inan bukadar gecikme hatırlamıyorum ben. Güncelleme suresi bitene kadar A70'te bile! Adamlar iyiye gideceğine dahada kötüye gidiyor bu konuda..
Galaxy A
İyi yapmıssın kardeşim tab a9 hiç bir güncelleme almadı android 14 bekliyor 7 aydır almak için
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Birde çok güncel bi cihaz A9. Böyle bi güncelleme politikası olamaz bence
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy A
Aslında kısmen haklısın ama sorun samsungda değil Samsung Tr ekibinde,globalda yayınlanan güncelleme ülkemeize 1 ay sonra geliyor neredeyse.
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Evet haklısın sende. Ama samsung bunları her ülke için denetliyodur diye düşünüyorum. En azından öyle yapması gerek. Kullanıcı memnuniyeti için.. koskoca samsungdan bahsediyoruz