cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tebrikler Samsung ❕️❗️

(Topic created on: 02-28-2024 01:55 PM)
1682 Views
CGRZBN
Expert Level 4
Options
Galaxy A
Gerçek anlamda sadık bir android ve samsung kullanıcısıyım. İlk akıllı cihazım S3'tü. Sonrasında S6 edge, S10, A70 ve A72 kullandım. A72'yi hala kullanıyorum. Başka bir işletim sistemi ve marka şimdiye kadar kullanmadım. Ama en fazla bir ay içinde (belki o kadar bile sürmez) iphone geçiyorum. Bu da samsungun ayrı bir başarısı. Ekim ayında dağıtmaya başladığı oneui 6 güncellemesini hala orta üst segment olan A72'ye vermeyi beceremedi. Mart ayına geldik. Mart!! Makul bi gecikme olur anlarım. Ama 6 ay olmaz. Bunu kendi adıma kabul etmiyorum. Android 15 çıktı!!! Biz hala 14 bekliyoruz. Apple sayenizde bir müşteri daha kazandı. İmkanı olan herkese de bunu tavsiye ediyorum. Samsungu gerçekten bi kere daha tebrik ediyorum!!
61 Comments
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Nispeten yeni bir cihaz sayılır. Ama fazla değil bir yıl sonra da aynı şekilde memnun kalabilirsin umarım
Galaxy A
Bence memnun kalırım
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Umarım öyle olur. Kimsenin sıkıntı yaşamasını istemem. Ama ben senin kadar umutlu değilim. Giriş seviyesi bi cihaz kullanıyosun çünkü..
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy A
Doğru demişsinizde üst orta , üstsegment değil olsa. Güncelleme boom diye gelirdi 😅
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Bişey daha demişim orda; üst seviye olmadığı için makul bi gecikmeyi anlarım ama 6 ay olmaz!
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy A
Şirket. Politikası amiral gemilerine pürüssüz güncelleme verilmeden. Diğer telefonlara geçilmez.
Bu konudada samsung'un ciddi sorunları var. Bunu açıkça söyleyebilirim.
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Bende bunu söylüyorum. 6 ayda çözülmez mi ya bu? Testlerde sorun çıkıyodur olabilir. Ama bunu 6 aydır halledemiyosa samsunga gram yakışmayan bi durum bu
mert3586
Active Level 1
Galaxy A
1tb s24 ultra için soluk ekran ve kamera güncellemesi bekliyorum. Tüm avrupa aldı ayın 22-24 arasında. Üst segmenttede durum farklı değil
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy A
Bu sorun sadece TR için geçerli. Samsung TR sorumsuzluk yapıp yayınlamıyor ondan sonra gelip. Boşu boşuna karmaşa çıkartıyorsunuz. Dış piyasayı özenle takip eden biriyim. Yani bu dediğiniz durum sadece tr için geçerli. Css kodunu değiştirirseniz. Şu anda bile o beklediğiniz güncellemeyi alabilirsiniz.
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Bende diyorum ki samsung bunu denetlemek ve kullanıcı memnuniyeti açısından samsung tr'yi gerekiyosa uyarmak zorunda. En azından ben böyle düşünüyorum. Bugün bizin ülkemizde yarın başka bir ülkede olabilir. Burda sorumluluk temelde yine samsungda
0 Likes