cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Teşekkürler. Ancak...

(Topic created on: 06-02-2020 08:18 PM)
188 Views
ParanVarsaNeRahat
Active Level 3
Options
Galaxy A

image
  Dün galerimde ki fotoğraflar da gri renkli cloud sembolü gözüktüğünü söylemiştim ve yardım istemiştim. Beklenen yardım geldi uzaktan erişim ile sorunum gayet güzel çözüldü, ancak ben teknik ekibe durumu yanlış izah ettiğim için yanlışlık oldu...

Sorun cloud eşitleme seçeneğini kapatarak düzeldi. O cloud sembollü fotoğraflar cloud a yedeklenmiş (aynısı cloud dada bulunan) fotoğraflarmış cloud eşitlemesini kaldırınca arasıra gözüken arasıra gözükmeyen o cloud lu fotoğraflar tamamen gitti.  İyi yanı galerim rahatlamış oldu. Kötü yanı o fotoğraflara artık sadece clouddan erşebiliyorum.

İlgilenen hanımefendi eşitlemeyi tekrardan açarsak birkaç saat içersinde galeriye tekrardan görsellerin geliceğini söyledi. Eşitlemeyi açtım bekliyorum. Gelen giden yok. 

Onun yerine cloud daki fotoğraf ve videoları tekrardan telefonuma indirmek istesem ne yapmalıyım. 2500 galeri öğesi var cloudumda.

-İdeal gaz formülü / A5 2017

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ParanVarsaNeRahat,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Aprelax
Active Level 5
Galaxy A
Clouda girdiğin de tümünü seçip cihaza kaydet seçeneği yok mu?
Bu arada fotoğraf ve videolar konusunda Google fotoğraflar ücretsiz sınırsız depolama veriyor onu kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim.
0 Likes
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ParanVarsaNeRahat,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes