cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Tahmini pil ömrü

(Topic created on: 04-30-2020 01:10 PM)
708 Views
lEMREl
Active Level 5
Options
Galaxy A
Böyle gösteriyor ne yapmalıyım?
image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
pil ömrü size tahmini bir süre vermektedir. ve bu süre kullanımınıza göre değişir, Burda size %6 sarj ile tahmini 58DK diye belirtmiş. bir yanlışlık ya da hata yok içiniz rahat olsun.

View solution in context

Solution
UĞURR
Active Level 6
Galaxy A
araba gibi düşünün. kaç km daha gidebileceğini gösteren kısım gibi. fakat gazlayınca erişim mesafesi kısalıyor. cihaz boşta tahmini 58 dakika kullanılabilir demiş.

View solution in context

13 Comments
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Sorunuzu tam olarak anlayamadım. sorunu açıkça belirtirmisiniz? ve bundan sonra ki gönderileriniz de sorunlarınızı lütfen açıkça belirtin.
0 Likes
lEMREl
Active Level 5
Galaxy A
merhaba öncelikle sorunum %6 şarz a 58dk pil ömrü bana hatalı gibi geldi ve bunu sormak istedim. Yanlış mı düşünüyorum?
0 Likes
DeadForest
Active Level 8
Galaxy A
Hatalı gibi geliyor ama o değer cihazın ekrani kapalı hiç kullanmazsan dayanabileceği değer
0 Likes
TÜRK11
Active Level 6
Galaxy A
orda 58 dakikanın altında pil kullanımı varya oraya tıkla orda hangi uygulamada 100 de kaç şarj harcamışsın çıkar ekrandan kaç saat verim aldığında yazar orda çıkan ekran veriminin ve telefonun modelini paylaşırsan sevinirim
0 Likes
lEMREl
Active Level 5
Galaxy A
merhaba öncelikle sorunum %6 şarz a 58dk pil ömrü bana hatalı gibi geldi ve bunu sormak istedim. Yanlış mı düşünüyorum? Model A10
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba! Ben Bedirhan.
Fotoğrafını attığınız kısım, şarj yüzdenize ve telefonu kullanımınıza göre tahminen ne kadar şarj ömrü kaldığını gösteriyor. Bataryanın ölmesi gibi bir durum söz konusu değildir.
lEMREl
Active Level 5
Galaxy A
merhaba öncelikle sorunum %6 şarz a 58dk pil ömrü bana hatalı gibi geldi ve bunu sormak istedim. Yanlış mı düşünüyorum?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eğer telefonu kilitli kullanırsanız hatalı değil. Oyun oynarsanız felan ordaki tahmini süre zaten otomatik olarak (telefonu kullanımınıza göre) düşürülür.
UserEdited41
Active Level 6
Galaxy A
şarja koymalısın kardeşim 😇