Deniz-kerem
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
İlk olarak klasik dex yok bu sadece bende mi var bilmiyorum game booster ayarları yok tablet arayüzünde kasma var bunu sıfırlasam düzelirmi bilmiyorum bildirim paneli gerçekten rezalet olmuş pil konusunda bence iyileştirme var
Yani bu kasma sorunu sıfırlarsam çözülürmü?
5 Comments
Dreamfall
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-26-2026 05:13 PM in
Galaxy A
Sıfırlasan bile düzelmeyebilir. Samsung 2 senelik tablete planlı eskitmeye başlamış demek.
Dreamfall
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-26-2026 05:18 PM in
Galaxy A
Vaktin varsa sıfırla. Sıfırlamak her şeyi geri yüklemek bir günü çöp etmek demek. A34 te kasma vardı sıfırladım bir şey değişmedi misal servis güncellenirken bir sıkıntı olmuş demişti, sıfır rom atacağız demişti. Dedim bırak kalsın yeni güncellemeyi beklerim.
Dreamfall
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-26-2026 05:20 PM in
Galaxy A
Samsung şu arayüz problemini bir türlü çözemedi her güncellemede de daha beter hale getiriyor. İstiyor ki o tableti çöpe at a11 plus al.
ᴅnz
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-26-2026 06:14 PM in
Galaxy A
Klasik dex kaldirildi maalesef buyuk bir hata şahsen. Game booster ı bilmiyorum sıfırlamak brlki geçici süre hizlandirabilir ancak pekde birşey beklememek lazim 😊
Bildirim paneli için bu konuya bakabilirsin: https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Tabletlerdeki-Bildirim-Paneli-Bulanıklığına-Koreden-Cevap/...
Bildirim paneli için bu konuya bakabilirsin: https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Tabletlerdeki-Bildirim-Paneli-Bulanıklığına-Koreden-Cevap/...
Dreamfall
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-26-2026 06:28 PM in
Galaxy A
Samsungun yqptığı planlı eskitme de değil planlı özellik çalma belki bunu alan dex modu için aldı ne hakla kaldırıyorsun satışta bulunan özelliği. Her şeyi kapata kapata ios a döndürecekler androidi. Android i alan serbest takılmak için alıyor zaten, apple gibi davranacaksan ne anlamı var.