Original topic:

TELEFONUNUZDAKİ ANİMASYONLARI UÇURUN!

(Topic created on: 06-27-2025 12:11 PM)
191 Views
mfs_alpha
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Bugün size nasıl bunu yapabileceğinizi göstereceğim 

1- Ayarları açın
2-Oradan yazılım bilgilerine gidin
3 Yapım numarası kısmına 3 defa üst üste hızlıca basın

Burada sizden telefon pin/şifrenizi istiyor telefonunuz patlamaz😀 girebilirsiniz

Girdikten Sonra tekrardan Ayarları menüsünün en aşağı kısmına bakın orada GELİSTİRİCİ SEÇENEKLERİ ni göreceksiniz

Bu kısımda PENCERE ANİMSAYON ÖLÇEĞİ
kısmını bulunur biraz âşağıda

Orayı bulursanız alt alta üç tane 1x olan kısımları göreceksiniz onların hepsini 1.5x 
yapın daha iyi animsayonlarinız olacak üstelik bu sadece uygulama açma animasyonları değil tüm animasyonları yarıyor.

5 Comments
Galaxy A
👎 animasyonlar yavaşlıyor sadece bir işe yaradığı yok. Oneui 7 olanlar goodlock homeup gesture settings ten "simple Tuning " yazan kısmı düşük yapsalar daha iyi olur
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Evet haklı olabilirsin Android 15'te galiba farklı ben de açtım members ekranı titreyerek yukarı çıkıyor kapattım düzeldi,ayrıca NFC ile ödemede sorun çıkartıyor çalışmıyor en güzeli kapatmak fazla kurcalamamak diye düşünüyorum.
mfs_alpha
Expert Level 1
Galaxy A
Zaten mesele o one ui8 animasyonları da one ui 7 nin yavaş hali olacak ilk başta yavaşladı diye düşünüyorsunuz sonra 1 2 güne alışıyorsunuz
0 Likes
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Bir çalışma yapmışsınız emeğinize sağlık 👏👏gerçekten daha önceden işe yarıyordu ama şimdi telefonlardaki yazılım versiyonları değişti Android versiyonları değişti bazı yerlerde farklı sorunlara neden olabiliyor örneğin geliştirici seçeneklerini açtığım zaman NFC ile ödeme de sorun yaşıyorum, ve ekran yukarı titreyerek çıkıyor anlamadığım da o kapattım düzeldi ama haklısınız bu gibi bir işlem yapıldığı zaman gerçekten süper **bleep** ediyordu ama galiba artık bir işe yaramıyor mu diyelim.
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy A
Ben orayı 0.5x kullanıyorum