cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

System işlemi yanıt vermiyor

(Topic created on: 4 weeks ago)
154 Views
BerkoGamer
Active Level 3
Options
Galaxy A

image
Telefonu kullanmaya çalışıyodum, telefon bir anda yavaş çalışmaya başladı ve sonra bu geldi, hangisine basarsam basiyim 10 - 15 saniyede bir gelip duruyo, artık alıştım ama bu neden oluyo bilen var mı? 
Telefon: Galaxy A14 128GB 4.5G

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BerkoGamer,

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı sorun devam ediyorsa, cihazınızın incelenmesi için Samsung yetkili servis merkezlerimize danışabilirsiniz. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Alickk
Active Level 4
Galaxy A
Sıfırlama Denedin Mi ?
0 Likes
BerkoGamer
Active Level 3
Galaxy A
Bi kere bundan dolayı sıfırlamıştım, yine de sıfırldaığım gün, hatta ilk aldığım günden beri bu sorunlar var. Ama ilk kez bu kadar **bleep** yaşamaya başladım. Önceden yeninden başlatınca system iu yanıt vermiyor diyordu alışmıştım ama şimdi çöküp duruyor. Çoğu şeyi silsem de değişmedi.
Galaxy A
Sistem takılmış Telefonu yeniden başlat
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BerkoGamer,

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı sorun devam ediyorsa, cihazınızın incelenmesi için Samsung yetkili servis merkezlerimize danışabilirsiniz. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes