cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Stereo

(Topic created on: 01-04-2020 06:32 PM)
305 Views
yusem
Active Level 6
Options
Galaxy A

Ya lütfen şu 2019 A serisine gelecek güncellemeyle stereo getirin

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba yusem,

Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamız ile aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
yusem
Active Level 6
Galaxy A
ben interreaktif kontrollerden kontrol ederken müzik çaldı ve müzik baya basslıydı eğer getirirlerse filmlerde güzel olur
Zahirennn
Active Level 7
Galaxy A
söylediğiniz imkansız fabrika çıkışlı yapılan bir özellik o güncelleme ile olmaz
0 Likes
yusem
Active Level 6
Galaxy A
ama yazılımla yapabilirler bence
0 Likes
Zahirennn
Active Level 7
Galaxy A
bence imkansız mono olarak yapılmış ama inşallah yapabilseler keşke geri bildirim göndermeye çalış
sedatt
Active Level 4
Galaxy A
jzdhhshs ilahi ek bi kamerada istermisin
EmreMemis
Active Level 3
Galaxy A
dostum stereo hoparlör için aynı özellikte 2 hoparlörün telefonun içerisine yerleştirilmiş olması gerekir. Normal hoparlörden aldığın ses seviyesini ahizeden almaya çalışırsan ahize hoparlörünü patlatabilirsin donanım olarak desteklemez şayet destekliyor bile olsa bunu özellik olarak sunarlardı zaten.
yusem
Active Level 6
Galaxy A
Neyse kişi olmaz
0 Likes
Solution
User0000003
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba yusem,

Ben Eflatun. Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler.

Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamız ile aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes