cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Spotify Kasma Sorunu

(Topic created on: 01-18-2024 01:08 PM)
1497 Views
Alpointernet
Expert Level 2
Options
Galaxy A
Biliyorum bu çok spesifik bir soru ama yinede buraya yazacağım. Spotify'da müzik açtığımda tüm telefon kasmaya başlıyor. Bu kasma anormal bir kasma ve büyük ihtimalle uygulama kaynaklı. Bu başka müzik uygulamalarında olan bir sorun değil. Eğer bu sorunun çözümü varsa yazabilirsiniz. Ayrıca ne biliyim spotify'ın verileri sil, silip yükle gibi yöntemler önermenize gerek yok. Bunları tabiki ilk iş olarak denedim.

Bu orijinal uygulamanın dışında bildiğiniz spotify'a bağlanabilen müzik uygulamaları vs. varsa da yazarsanız sevinirim. (Örnek olarak Spotube, Blade Player gibi bağlanabilen). Şimdiden teşekkürler. 
4 Comments
Denoiz
Active Level 6
Galaxy A
Kullandığınız model nedir
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
a54
0 Likes
Denoiz
Active Level 6
Galaxy A
Spotify'e baglanan uygulama bilmiyorum ama soundcloud öneririm. Kasmasına akıl erdiremedim lakin bende a34 kullanıyorum bu tip sorunla hiç karşılaşmadım ram kullanımında bir sıkıntı olabilir widget kısmından cihaz bakımı bölümünden depolama ve optimizasyonu ekleyin ardından süpürge ikonuna basın.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Soundcloud denedim ama birçok şarkı türkiyede kullanılamadığı için (en azından benim dinlediklerim) tercih etme imkanım yok. Öneri için teşekkürler.