cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sorunumu çözebilcek babayiğit varmı

(Topic created on: 03-09-2022 01:30 AM)
611 Views
WHOIAM
Active Level 2
Options
Galaxy A

SamsungA51 cihazım instagramdan dm bildirimlerini çok geç alıyorum çözüm yolu varmıdır?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Sırasıyla şu çözümleri deneyebilirsiniz Her birini deneyip düzelmezse diğer; adıma geçin :

1 İnstagram uygulamasının verilerini silin

2 Ayarlar - hesaplar ve yedekleme - hesaplar bölümünden İnstagram hesabı ekliyse kaldırıp tekrar ekleyin

3 İnstagram uygulamasını kaldırıp yeniden yükleyin

4 Normal İnstagram yerine İnstagramın kendi orjinal uygulaması olan İnstagram light uygulamasını kurun (mağazada mevcut)

5 Cihazı yedekleri alıp fabrika ayarlarına sıfırlayın

6 Uygulamanın geliştiricisine geri bildirim gönderin

7 Son olarak sorun hala devam ediyorsa burdan yardım al bölümünden Samsung Membersa hata raporu gönderin

View solution in context

Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy A
Aynı durum bende de var. Dm uzerinden gördüğüm yanıtladığım mesajlar bir süre sonra peşpeşe bildirimlerle tekrar gösteriyor. Telefon uzerinden Ayarlar - Uygulamalar - Instagram - Depolama - Veriyi sil adımlarini uygulayabilirsin.
Ama bence bu durum instagram kaynaklıdır uygulama geliştiricilerine geri bildirimde bulunabilirsin.

View solution in context

14 Comments
AliORH
Active Level 7
Galaxy A
Mod instagram mı kullanıyorsun yoksa normal instagram uygulamasımı kullanıyorsun?
WHOIAM
Active Level 2
Galaxy A
Normal instagram
AliORH
Active Level 7
Galaxy A
Mod olanı kur onu bir dene sonra dm'i deneme amaçlı kullan bir de öyle dene mod instagram da düzelirse sonra tekrar normali yükle bakalım acaba normalde mi bir sorun var diye bir kontrol et ancak bu şekilde deneme ile bulabilirsin sorunu. Ben yıllardır mod instagram , youtube vs kullanıyorum mod uygulamalar inanki normallerinden daha iyi daha stabil ve hızlı,tabi bu bir tavsiye.
WHOIAM
Active Level 2
Galaxy A
Orjinalini kullanmak istiyorum tavsiyen için teşekkür ederim
Galaxy A
Merhaba, hayırlı geceler mobil hariç diğer işletim cihazlarına daha erken bildirim düşer 2,3 saniye gibi süre bu genel sorun. Onun harici bir fikrim yok
WHOIAM
Active Level 2
Galaxy A
Mobilden yaşıyorum zaten sorunu ve baya geç geliyor bildirim sürekli girip dm yi kontrol etmek zorunda kalıyorum
Galaxy A
Önbelleğini temizle olmazsa bildirim ayarlar tercihlerini sıfırla son çare instagramı sil yeniden yükle benim'de pc ile hemen geliyor gecikme yok telefon yanımda oluyor o an 2 saniye sonra bildirim sesi geliyor bakıyorum instagram
NapaanBeaaa
Active Level 9
Galaxy A
Ayarlar - Pil - Arka Plan Kullanım - Hiç uyku moduna alınmayan uyg - + - İnstagram buraya ekle sorunun çözülecek inş
WHOIAM
Active Level 2
Galaxy A
Söylediğin gibi çıkmıyo ayarlarda uyku modunamı alayım instagramı