cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sorun

(Topic created on: 05-04-2022 08:00 PM)
StronG651
Active Level 3
Options
Galaxy A

Bu şekilde ne olduğunu bilmediğim ses dosyaları var (açılmıyorlar)eskiden en azından 1 adet vardı ama cogalmislar bunun nedeni nedir ?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Yeni Samsung zil sesleri olduğu söyleniyor ama üçüncü parti uygulamalar tarafından oluşturulmuş dosyalarda olabilir.
Samsung Music içinde klasörler bölümüne gidin. Burda dosyaların depolandığı klasör konumlarını görebilir ve silebilirsiniz. Yeniden oluşmaları durumunda isterseniz uzaktan erişim ile bir kontrol ettirin.

Ekstra olarak: Samsung Music'in klasörler sekmesinde sağ üst üç nokta 'Klasörleri gizle' seçeneğinden görünmemeleri için gizleyebilirsiniz.

View solution in context

13 Comments
Galaxy A
Bu ses dosyaları bende capcut da ses seçerken geliyor ama aslında cihazda yok zaten 0 sn olarak gösteriyor bende ama samsung music e gelmiyor bende
0 Likes
ILoveCats_
Expert Level 5
Galaxy A
Bende de vardı ama sildim gitti bi silmeyi deneyin
0 Likes
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy A
Galiba klasör gizleme ile olabilir diye düşünüyorum ama kendim karşılaşmadığım için işe yarar mı bilmiyorum, denemedim..
Sizce yarar mı?
0 Likes
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy A
😂😂😂 birşey değil..
Takıntılı deyince birden komik geldi bende takıntılıyım yaa mesela telefon bildirimlerini sevmiyorum bildirim panelini böyle boş görcem 😂😀
Sonra birde uygulamalar ekranı ve ana ekran konusunda düzen takıntım var biraz 😂😀
0 Likes
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy A
Yok artık 😂
Quick panel konusunda telefonu sıfırladıktan sonra biraz değişiklik yaparım öyle bırakırım genel olarak..

Evet sizin kadar değil sanırım 😂

Normalde bende çok takıntılı olabiliyorum bazen 😂 😀

Ama siz kendinizi seviyorsunuz bence ve bu iyi birşey, yani bırakamam dediğinize göre takıntı da benim telefon da benim der gibisiniz, öyle de zaten 😂 😂 😀 😀

Genel olarak herkesin bi takıntısı vardır bu devirde bence bir psikoloğa görünmemiz gerekk bir zamanlar gidiyordum ben 😂 😂 😂
Birde insanlar deli yada sorunlu gibi bakmazlar mı, aşırı sinir bozucu.
Bir tane suratlarına çarpası geliyor insanın 🤦🏻
0 Likes
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy A
Oha 😂😂😂 ben birkaç günde hallediyorum, sizinki ileri derece cidden 😀

Evet çok sinir bozucu..

Mesaj konusunda Samsung Cloud'a yedekliyorum hepsi duruyor 1 yıldır falan benim 😂😂
Şimdi gelipte mesajların sırasını falanda ayarlıyorum dersen atlarım cidden ya 😀😂
0 Likes
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy A
😂😂😂😂😂 siz akıl hastanesine falan yatın cidden 😀

Bahsedin yaa merak ettim bakalım daha ne kadar şaşırabilirmişiz 😂😀
0 Likes
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy A
😳 😳 😳
Olur 😂 😀 beni zaten sorgulamadan alırlar direkt görünce öyle diyim yani, siz direkt zaten girersiniz yani hiç konuşmaya gerek falanda olmaz 😀 😂

Birşey değil, ben teşekkür ederim..
İyi akşamlar 😀
0 Likes
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy A
😂 😂 😂 😂 aaaaaaaaaaa 😀 yok be dahalık girmedik oraya 😀 😂
0 Likes