Resolved! Solved

Original topic:

Sorum olucak lütfen Acill bakarsanız sevinirim samsung moderotorcuları

(Topic created on: 03-15-2020 11:18 AM)
445 Views
pro0978
Active Level 5
Options
Galaxy A

Öncelikle bende A20s var ben şimdi garantisinin gitmemesini istiyorum android 10 rusyada erken gelicek a20s için mayis 1 -haziran 1 ama rusyada nisan -sonunda gelicek  bide başka ülkenin romunda android 10 daki gibi arama çubuğu panelde var aşağıdaki resimdeki gibi ben odin araciligla başka ülkenin romunu kursam orjinal stock sammobileden garanti gidermi 

Odin konusunda deneyimiyimdir sizce ne yapayım garanti gidermi 
image

9 Comments
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Garanti dışı kalabilir. romlarla uğraşıp kendini yorma global güncellemeyi bekle benden söylemesi
Solution
A51Utku
Active Level 1
Galaxy A
Garantinizi rom yükleyerek iptal etmiş olursunuz. Telefonun yazılımını herhangi bir yolda Samsung'un izni olmadan değiştirmek garanti koşullarına göre sizin cihazınızın korunmamasına yol açar. Root, ROM, Custom Kernel gibi işlemler yazılımı modifiye ettiği için garanti kapsamı dışındadır. Ayrıca ROM yükleyerek Samsung Knox güvenlik özellikleri kaldırılır.
0 Likes
pro0978
Active Level 5
Galaxy A
ben yukledim eski stock rom sorunsuz samsung un kendi yayınladığı tom orjinal dır ama aklıma takılıyo
0 Likes
A51Utku
Active Level 1
Galaxy A
Samsung'un kendi yayınladığı, %100 orjinal modifiye edilmemiş 'Stock' ROM Odin ile yüklenirse Knox'unuz (ve garantiniz) bozulmaz.
hakansenses93
Active Level 5
Galaxy A
telefonunda en ufak bi çizik olsa dahi garanti birşey yapmıyor o kadar garantiyi önemseme
Muhendisbey
Active Level 4
Galaxy A
sallama
0 Likes
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
ROM kurmakla uğraşma garantin gider ne kadar deneyimli biri de yapsa öyle oluyor Android 10 da hiç stabil bir yazılım değil zaten A30 ile Android 10 kullanıyorum ancak çok fazla sıkıntı yaşıyorum ülkemizde yayınlanmasını beklemeni öneririm
pro0978
Active Level 5
Galaxy A
aynen vaz geçtim ben şey ben odin garantiyi bozuyor ama yazılım samsung orjinal yazılım olunca aklıma takıldı ben sadece rom la odin kullanmaya tecrübeliyim demistim
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba pro0978,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Ürüne yetkisiz işlem ile kurulan yazılımlar zarar verebildiği gibi ürünü garanti dışı da bırakmaktadır. Stabil kullanım için güncellemelerin yayınlanmasını beklemenizi rica ederiz.

http://www.guncelmiyiz.com/

Teşekkürler.
MOD