Original topic:

Soru

(Topic created on: 4 weeks ago)
349 Views
Melik_galaxyA16_
Active Level 8
Options
Galaxy A

Sizce pili daha nasıl verimli kullanırsak ekran süresini artırabiliriz

Genelde 8-11 saat aralığında Ekran süresi alıyorum %100 - %0 arası bazen ise bu süre 6 yada 7 saate kadar gerileyebiliyor pilin optimizasyonunu nasıl koruyabilirim?

Cihaz - A16

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yunusa23
Active Level 3
Galaxy A
İşte telefon yavaş yavaş eski gücünü kaybediyor sürekli aynı performansı verdiği için şu şekil hayat et arabalar km si yükseldikçe yasi arttıkça eskisi gibi performans vermez ya telefonlardada aynı şekil batarya yoruluyor ve ömründen yemeye başlıyoe

View solution in context

0 Likes
22 Comments
Yunusa23
Active Level 3
Galaxy A
Cihaz ile ne yaptığınıza bağlı pil ömrü değişir hocam genelde hangi amaç ile kullaniyorsunuz
0 Likes
Galaxy A
Çoğunlukla instagram WhatsApp falan sosyal medya larda takılırım sade 1 tane oyun var ona da 2 saat anca zaman ayırırım bide aydınlık modda kullanıyorum
0 Likes
Yunusa23
Active Level 3
Galaxy A
Bi kere zaten aydınlık modda kullanarak şarjını heba ediyorsun ekran siyah rengi vermek için hiç emek harcamıyor ama beyaz ışığı vermek için tüm pikselleri yakıyor
0 Likes
Galaxy A
Farkındayım kral ama aydınlık daha fazla şarj yaktığı kadar da daha estetik gösteriyor ondan kullanıyorum
0 Likes
Yunusa23
Active Level 3
Galaxy A
O senin kişisel kararın ama genel olarak aydınlık mod ve ekran parlaklığını yüksek tutarsan dediğim gibi telefon daha çok çaba harcayıp pilini hızlı bitirecek
0 Likes
Galaxy A
Hm soruma sade sen cevap verdiğin için seni çözüm olarak kabul edicem sağolasın bilgilendirdiğin için
0 Likes
Yunusa23
Active Level 3
Galaxy A
Çok teşekkür ederim vede hareketli duvar kağıdı canlı renkli duvar kağıdı kullanmamaya dikkat et ayrıca onlarında yararı olacaktır
Galaxy A
Bir keresinde aydınlık modda 10 saat ekran süresi vermişti paylaşmıştım ama ondan sonra düştü sanki biraz daha
0 Likes
Solution
Yunusa23
Active Level 3
Galaxy A
İşte telefon yavaş yavaş eski gücünü kaybediyor sürekli aynı performansı verdiği için şu şekil hayat et arabalar km si yükseldikçe yasi arttıkça eskisi gibi performans vermez ya telefonlardada aynı şekil batarya yoruluyor ve ömründen yemeye başlıyoe
0 Likes