Original topic:

Soru

(Topic created on: 10-27-2022 01:30 PM)
750 Views
ysmnn
Active Level 10
Options
Galaxy A

Merhaba Arkadaşlar  2 günlük telefon  da bugun hattı takinca  isinmaya başladı Hat ile alakalı bi durum olabilir mi ?Anlamadım gitti yada  wp kurdum ondan mı kaynaklı .Bide güncelleme yapan arkadaşlar A53 için sıkınti varmi yapıla bilir mi ?? Ona gore guncelleyecem çünkü telefonu 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ysmnn,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata Raporları > Telefon Sıcaklığı bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
30 Comments
Apollo_457
Active Level 10
Galaxy A
Telefonu güncelleyin bence hattan dolayı değildir yada nerden aldınız
0 Likes
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Samsung Bayisinden aldım
0 Likes
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Ben guncellemedim korkudan sorun yasamayim diye Guncelleyenler varsa o a gore guncellicem 😄
0 Likes
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Ya onceki telefonda da boyle o yuzden acaba hatlamı alakalı diyorum
0 Likes
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
A52S 5 g
0 Likes
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Ilk a32ydi androit 12 kurfuktan sonra basladi sonra a52 S aldim
0 Likes
Berk99
Active Level 8
Galaxy A
hatı çıkartıp wifi ile bir iki gün kullanın eğer hala aynı sorun devam ediyorsa telefonda problem var.
Buyuk ihtimal hatla alakalı olabilir çunku bazen hattın interneti çok kötu olunca telefon ısınmaya başlar.
0 Likes
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Zaten iki gundur hatsız kullandim hattı taktinca oldu
0 Likes
Berk99
Active Level 8
Galaxy A
o zaman problem hatla alakalı
0 Likes