cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Son günlerde telefonunuz dışardayken ısınıyormu?

(Topic created on: 06-06-2024 04:44 PM)
97 Views
JADEmre
Active Level 7
Options
Galaxy A
Telefonum Galaxy A55 son günlerde havalar baya sıcak telefonu elime alidigmda sıcak oluyor telefonum zorlama filan yok telefonun sıcaklığı 40 derece oluyor sizce normalmı sizdede dışardayken kaç derecelere kadar çıkıyor sıcaklık yazarmısınız derece ve telefon modeliyle beraber.
20 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
evet a14 ısınıyor
JADEmre
Active Level 7
Galaxy A
Telefon benden sıcak valla rahatsız ediyor bu durum 😄
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
yok doğrudur ama belli bir ısınma normal kabul ediliyor zaten çok ısındığı zaman sistem kendisini korumaya alır
JADEmre
Active Level 7
Galaxy A
Aynen daha onçe eski telefonumda güneşten dolayı sistem kendini kitlemişti biliyorum
Galaxy A
Telefon doğrudan yada dolaylı güneş ışığına maruz kalıyor ise ısınır
Mesele araç tutamağına telefon koymussundur ama klimanın fanlarından 1 ini telefona doğru çevirmemişsindir üstüne navigasyon açıktır böyle durumlarda ben şahsen 1 fanı telefona tutuyorum buz oluyor telefon
0 Likes
JADEmre
Active Level 7
Galaxy A
Ben motoda telefon tutcagina koydum muzik dinliyordum kulakliktan havada baya sicaktı telefon kitlemisti jendini ama baya isinmisti gunesten dolayi
0 Likes
Galaxy A
Böyle durumlarda telefon kendini kitler ve ekranda uyarı verir işlem yapmaz
Muhtemelen senin sorunun güneşten kaynaklı aşırı sıçakdan doğrudan maruz kalıyor telefon ısıya
JADEmre
Active Level 7
Galaxy A
Aynen baya cihakti hava gunese dogrudan maruz kaldı birde telefonun hava aldigi hicbiryeri yiktu o yuzdende isindi baya kulaklik baglantisini kesti kesemeydi eger telefon patlayada bilirdi asiri sicaktı
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
A5A'de Aynı Şekilde Kardeşim. 😊
Tabi diğer Cihazlar İçinde Normal Bir durum Sıcak Havalar Cihazlar için Olumsuz Etki edebiliyor.

İnce Bir Kılıf Kullanmakta Fayda Var.