cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Son güncelleme telefonun performansını düşürdü sizlerdede düştümü

(Topic created on: 03-12-2025 10:58 PM)
422 Views
kerim730_exynos_A35
Expert Level 5
Options
Galaxy A

A35 i güncelledikten sonra oyun performansı düştü 

Pubg oynarken güncellemeden önce 60 fps yi rahat araya droplar girmeden alıyordum şimdi fps çok dengesizleşti 
Sabit 60 fps alamıyorum artık sizlerde de böylemi 

(İnşallah şu güvenlik güncellemesi gelir diye dua ediyordum şimdi gelmeseydi diyiyorum)

33 Comments
banakulakver
Active Level 7
Galaxy A
Her güncellemede her telefon yavaşlamaya başlar ve bunu tüm Akıllı Cihaz üreticileri kabullenmiştir resmi olarak
Galaxy A
Ama bu kadarda fazla değilmi ben xiaomi de böyle birşey yaşamadım
banakulakver
Active Level 7
Galaxy A
Asıl yavaşlama ikinci güncellemeyi aldıktan sonra başlıyor ve çaresizce cihazınızın günden güne eridiğini hissediyosunuz.İlk günkü hissiyat malesef kalmıyor
Daisy26
Active Level 4
Galaxy A
Ben oyun oynamıyorum ama normal kullanımda bir sorun yaşamadım sadece ilk günler şarj hızlı bitmeye başladı sonra optimize olunca normale döndü ve olumlu olarak animasyonlar çok güzelleşti gözüme aşırı iyi görünüyor umarım ui 7 ile animasyonlar bozulmaz şuan çok memnunum
Galaxy A
Benim günlük kullanımda sorun yok ama oyun performansı bu kadar düşmemeliydi
banakulakver
Active Level 7
Galaxy A
One UI 7 'S' serisi hariç bence kasıcak gibi duruyor çünkü çok yönlü olarak değişicek telefon sistemi
Daisy26
Active Level 4
Galaxy A
Evet baya değişiklik olacak mevcut animasyonlarda gidebilir gibi geliyor bana ama şu haliyle çok memnunum gitmez inş ben güncelleme gelince direk yapmicam zaten kullanıcı yorumlarını beklicem
banakulakver
Active Level 7
Galaxy A
İstesen de istemesende yüklüceksin merak ediceksin çünkü ve kim yeni güncellemeyi istemez ki
Daisy26
Active Level 4
Galaxy A
Umarım stabil yapabilmişlerdir ve hatalar olmaz