Resolved! Solved

Original topic:

Son Gelen Güncellemeyi Yükledim

(Topic created on: 05-08-2020 09:17 PM)
1217 Views
Ankax
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Son gelen galaxy a51 one ui 2.1 güncellemesini bilgisayardan yükledim bie kaç değişiklikler olmuş ekran kaydı eklemişler lakin çalışmadı çalıştırabilseydim çekip atacaktım 

Derken Members da kayıt varmış ordan bie kısmını gösterdim inşallah olmuştur

image

image

Resolved!
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
aynen kalıntılar oluyor ayarlar->cihaz bakımı->güvenlik tarayınca kaldırılan uygulamalar görünüyor
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Format atmadan yedeklerle uğraşmak lazım o yüzden bulaşmadım yinede tavsiye için teşeklürler
Galpachino
Active Level 5
Galaxy A
bilgisayarsız yüklenebilecek mi ?
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
yüklenir lakin ota ya düşmesini beklemen lazım sırayla dağıtıyorlar mayısın sonuna doğru dağıtımını bitirmeyi düşünüyorlar diye okumuştum
Galaxy A
klavye kullanmak o kadar büyük zor olmuyor mu?
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
klavye kullanımı biraz daha senkronize çalışıyor kullanımı kolay ekstradan bir kaç özellik eklemişler kullanacağımı sanmıyorum
twinkiee
Active Level 5
Galaxy A
Güncellemeyi nasıl yapıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz yazılım güncellemesini kontrol ettiğimde yazılım güncel diyor
Emree1
Expert Level 2
Galaxy A
Smart Switch üzerinden bilgisayardan
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
@EmreT nin de dediği gibi Samsung Smart Switch uygulamasını bilgisayar için indir kur kabloyu bağla o seni yönlendiriyor
Güncellemyi indirdikten sonra bilgisayarının kapanmamasın ve kabloyu çekme uyarıyor zaten
Güncelleme dosyalarını aktarırken biraz bekliyor korkutmasın başka birşey gelmiyor aklıma
Programın ne yapman gerektiğini söylüyor zaten
twinkiee
Active Level 5
Galaxy A
tamamdır çok teşekkür ederim. Bu arada pc'den veya direkt telefondan güncellemeyi yapmanın arasında **bleep** var mı? Neden pc'de güncellendiği halde hala bazı a51'lere güncelleme gelmiyor direkt?