Resolved! Solved

Original topic:

Son Gelen Güncellemeyi Yükledim

(Topic created on: 05-09-2020 04:37 AM)
440 Views
Ankax
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Son gelen galaxy a51 one ui 2.1 güncellemesini bilgisayardan yükledim bie kaç değişiklikler olmuş ekran kaydı eklemişler lakin çalışmadı çalıştırabilseydim çekip atacaktım 

Derken Members da kayıt varmış ordan bie kısmını gösterdim inşallah olmuştur

image

image

23 Comments
hsnn
Active Level 6
Galaxy A
kasma veyahut donma var mi ? yani cok sorun yasayan vardi biraz olsun giderilmis mi kardesim deneyimlerin nedir
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
kasmalar giderilmiş biraz daha seri olmuş eskiye bakaraktan güzel olmuş
özellikle kamerada odaklama hızlanmış
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Yüz tanıma da hızlanmış kilidi çabuk açıyor
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Sadece Ekran kaydediciyi çalıştıramadım sebebini anlamadım
Solution
Mexon86
Active Level 6
Galaxy A
sitede okuduguma gore ekran kaydetme one ui 2.0 in bir parcasi zaten ama samsung orta segmeny cihazlara o ozelligi kapatip o sekilde yollamisti simdi 2.1 ile bildirim panelinden kaldirmayi unuttugu yönünde yazi okudum ve bir kac kisinin yorumuna gore ekran kaydet secenegi belli bi zaman sonra bildirim panelinden yok olmus belki gelecek guncellemeyle kaldirabilirler
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
doğrudur bende okudum denk gelmedim zaten gelen özellikler arasında yazmıyordu bende hala duruyor ayarlarını da yapabiliyorum ama çalışmıyor
Zimlali61
Active Level 7
Galaxy A
mevon86 A50 modelinde one ui 2.0 lan geldi ve çalışıyor
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
araştırdım yerli ve yabancı teknoloji sitelerinde kayıdın yapılamadığı yazıyor Samsungun bazı modellerinde aktifmiş A50 de o modeller arasında olabilir
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Galaxy A
büyük güncellemelerden sonra format atin tavsiyem budur çünkü hala eski apk vs kalıntıları sistemde kalabiliyor