cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Snapdragon 778G oyun performans ve testi

(Topic created on: 02-08-2023 01:35 PM)
815 Views
WYREX
Active Level 5
Options
Galaxy A

image

image

Görsellerde gördüğünüz üzere totalde 478.59 saat oyun geçmişim var. 390.55 saat sonunda telefonumda Amoled yanığı olmasından mütevellit servise verdim, tüm verilerim sıfırlandı. 

World of Tanks'den Wreckfest'e kadar Android mağazasındaki nerede ise tüm oyunları oynadım. Cihazın bir çok oyunda 120FPS desteği vermesinden dolayı ciddi anlamda rekabetçi bir oyun keyfi yaşadım. Ancak telefonu satın alalı 4-5 ay olmasına rağmen Amoled yanığı olması gerçekten can sıkıcı bir olay. 

İşlemciden konuya girecek olursak eğer gerçekten güçlü bir işlemci olarak adlandırabiliriz. 5G desteği ve göz kamaştırıcı oyun performansı ile ciddi anlamda oyunlarda öne çıkıyor. 

Şu anda markette bulunan tüm oyunları gerek yüksek gerek ise orta-yüksek ayarlarda oynayabiliyorsunuz. Ve işin güzel tarafı 120Hz desteği tanımasından dolayı oyunlarda rakiplerinize karşı ezici bir üstünlük kazanıyorsunuz. 

7 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung'dan paralar yatmış.😃 Şaka şaka.😅 İşlemci gücü düşük grafikli oyunlarda **bleep** eder mi? Şu an pek oyun oynamıyorum bi' Brawl Stars diye bir oyun var bazen onu oynuyorum o kadar. O gibi düşük grafikli oyunlarda işlemci gücünün büyük bir avantajı var mı?
WYREX
Active Level 5
Galaxy A
Brawl Stars tarzındaki oyunlarda 120FPS desteğine sahip olmak rakiplere oranla gerçekten avantaj sağlıyor. Çünkü halihazırda bir çok telefonda 120FPS desteği yok. Bunu vurgulayarak söylüyorum çünkü bu rakipleri daha erken görmenizi ve dolayısı ile daha erken reaksiyon vermenizi sağlıyor.
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Oyun Eklentileri > Perf Z öğrenebilir miyim ve öğrenebilirsem hangilerini açmalıyım? (Cihaz Galaxy A51)Screenshot_20230208_135736_Perf Z_1000002010_1675853856.jpg
WYREX
Active Level 5
Galaxy A
Bende seçeneklerin tümü açık. **bleep** olarak her detaya dikkat ediyorum. Ancak sizdeki işlemci Exynos 9611 olmalı.
Frk12
Expert Level 3
Galaxy A
Amoled yanığı uzun vadede sıkıntı yaratır mı cihaza
WYREX
Active Level 5
Galaxy A
Amoled yanığı cihazın performansını etkilemiyor. Ancak çeşitli uygulamaların icon'ları ya da durum çubuğundaki göstergeler gibi şeyler ekranın üzerinde belli oluyor. Dolayısı ile kullanım açıdan göze batan ve hoş olmayan bir görüntü veriyor.
Frk12
Expert Level 3
Galaxy A
Anladım teşekkürler ileri seviye yanık olmadığı sürece beni rahatsız etmez diye düşünüyorum 🙏 iyi günler
0 Likes